Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek??? Alattunk...

Mit tegyek??? Alattunk lévő szinten lakik egy pár 6-7 éves gyerekkel,... többi lent! ???

Figyelt kérdés

Alattunk lévő szinten lakik egy pár 6-7 éves gyerekkel, aki 23 órakor ébren van: röhögve üvölt, a szülők szintén. Bútorokra úgy ugrál a gyermek, hogy dobbanásokként hallatszik fel. A 23 óra csak csúcs, mert módszeresen "beteg a gyerek", így nincsen se óvodában (évek óta megy, 3 éves kora óta) se iskolában, de "annyira beteg", hogy ugyanez a viselkedés hallatszik fel állandóan.

A gyereknek nem kéne 23 órakor már aludnia (k.jel)

Mert hogy hétvégén este 9-10-kor visít, az semmi...

A gyerek értelmileg, halmozottan (testi-lelki) NEM beteg!!!

Mi legyen (k.jel)

Gyámügy (k.jel)

Police (k.jel)

Mert hiába üvöltök át a padlón, kopogok és csöngetek az ajtón, tojnak rá.

Évek óta megy. Nem bírom tovább.

A k.jelek azért vannak zárójelben, mert nem engedi kiírni, ha rendesen odanyomom a jelet.

2024. ápr. 8. 19:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Védőnő segít
2024. ápr. 8. 22:14
 12/32 anonim ***** válasza:
72%

Én szívesen cserélek veled. Kb.10éve fúrásra kelek. Mivel galérián alszom és a felső szomszédról van szó, mintha az agyamat fúrnák.

Imádnám, ha helyette alattam ugrálna egy gyerek (az is szokott néha, de a fúrás fix).

2024. ápr. 9. 01:09
 13/32 anonim ***** válasza:
16%
#9 mert majd egy gyereket ez érdekli...
2024. ápr. 9. 02:03
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Inkább 5kor csengessen be akkor még tuti alszik a rettenet :-D
2024. ápr. 9. 04:33
 15/32 anonim ***** válasza:
41%
13# majd a szülő kitalálja hogyan is érdekelje a gyereket amikor párszor kijön a rendőrség
2024. ápr. 9. 06:43
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
Szóval a kérdező költözzön el, az üvöltöző, rendzavaró banda meg csak folytassa tovább. Érdekes felfogás. Persze, a Szent Gyermek. Egyébként a költözés is kockázatos, mert ma még csendes a környezet, holnap meg odaköltözik egy ilyen típusú család. A szomszédom pont ilyenektől szenvedett, de szerencséjére azok nem tartósan voltak itt. De addig a pár hónapig, amíg itt voltak, a szomszéd nem aludt. Isten mentsen az ilyen szomszédságtól.
2024. ápr. 9. 06:44
 17/32 anonim ***** válasza:
36%

Jó hát azért a kérdés is érdekes. Nem tud velük beszélni, de tudja, hogy nem járnak se oviba, se suliba. :D Egész nap otthon vagy? Tessék dolgozni. A másik, tudja, hogy nem sérült. Nem tudhatod, felettünk is volt hasonló az előző helyen, brutális volt tényleg. Utána tudtam meg, hogy beteg a gyerek. Erről azért nem tehettek, közbe próbáltak mindent is megtenni szerencsétlenek. Több helyen éltem már, de őszintén, engem jobban zavartak a felnőttek vihogásai, a kis taknyos tinik bulikái, hányásai, a barom dohányzás, ami leszállt az erkélyünkre, mert ugye függő a legtöbb emberke, de azért a gyerektől elvárjuk a viselkedést, mikor ők sem tudnak, sajnos. És félreértés ne essék, nem védem őket, de ha ennyire ismeri a kérdező őket, akkor tudnak beszélni is. Ha pedig nem, kamu. Persze nem járnak hónapok óta se suliba, se sehova, de senkinek nem tűnik fel, csak a kérdezőnek. :D Egyébként sajnos a legtöbb helyen vannak zajok, felújítás, fúrnak mint a majmok hetente, pakolásznak, volt ahol a beszélgetés, tv hangja is átjött. Pedig ezen könnyebben lehetne változtatni, off gomb a tv-re. Tehát, aki tömbbe költözik, bárhol kifoghat bármilyen hangot, sajnos. Ilyen helyre erős idegzetű költözzön, ha meg nem bírja, még mindig elmehet onnan. Én nem tudtam volna hosszú távon, érdekes el is költöztünk kertesbe. Éveken át inkább harcolsz a szomszéddal? Ugyan már… meg ez is megnyomod a csengőt 6-kor. Látszik gyerektelenek vagytok, az én lányom ha 11-kor aludt el is 5-6-kor kelt. :D nyomhatnád, mert fent vagyunk, de lehet utána még szájba is verném az illetőt a sötét folyosón utána. Ennyire tuskó szintre nem süllyednék.

Amúgy mi a fene az a K jel? Még is hány éves vagy kérdező, 15 megvan már azért?

2024. ápr. 9. 08:52
 18/32 anonim ***** válasza:
39%
Nem mindenki tud kertes házat venni. Ráadásul ez a fajta jelenség ott is előfordul, mert ott nem csak a házban, hanem az udvaron is tombolnak a leszármazottak meg a szüleik. Sokan az ilyen családok miatt nem tudják élvezni a saját kertjüket. A kérdező esetében csak a szomszédokkal való összefogás segíthetne, meg kell próbálni megkeseríteni ezeknek az életét.
2024. ápr. 9. 09:25
 19/32 anonim ***** válasza:
25%
18# Miért, ez számodra normális viselkedés, hogy megkeseríted egy gyerekes életét? Gondolom milyen származásba tartozhatsz, bocsi. Ott megy ez, maximum. És egyébként is ezzel mit érsz el? Elköltözni nem fognak, mert gondolom akkor már megtették volna. Kirakni amiatt senkit nem lehet a saját házából, mert nem alszik a gyerek. :D Szép is lenne. Max visszavágnak vagy esetleg apuka olyan típus és orrba vág, jogosan. :D Még meg is érdemelnétek hiába durva fellépés. Utána majd esetleg szándékosan egész hajnalba nem fogsz aludni. Panelproliknak vannak csak ilyen fos ötletei, akik a galamblyukon túl sosem éltek. Tisztelet a kivétel!
2024. ápr. 9. 10:39
 20/32 A kérdező kommentje:

11! Az anyuka védőnő!

Más: ki mondta, hogy a gyerekre akarom kihívni bármelyik szervet? 😂

De van, hogy nem nyitnak ajtót. Senkinek!!!

A szülők is játékból üvöltenek...

Gyámügy: egy gyerek éjjel aludjon, ne üvöltsön.

Nem, nem vagyok túl érzékeny 🤣

Nagy a Jóisten állatkertje.

2024. ápr. 9. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!