Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a jobb : anyával kemoterápi...

Mi a jobb : anyával kemoterápián vagy idegenek között lenni?

Figyelt kérdés
Holnap (is) kell mennem kemoterápiára, de a segítségem most mondta le, nem jön vigyázni a 22 hónapos kisfiamra. Majdnem 23 óra, esélyem sincs holnap 8-ig mást találni. Arra gondoltam, hogy beviszem magammal, nagyon jó gyerek, simán elrajzolgat, "olvasgat" 1 órát. Vagy inkább adjam be játszóházba idegenek közé? Persze, az a neki való hely, de nem tudom mi lenne a jobb megoldás. Mit gondoltok?
2010. okt. 26. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Én vigyáznék rá (akár otthon is) - tudom furcsa ez egy idegentől. Viccen kívül. Szerintem a játszóház jobb neki. Nekem ez a véleményem.
2010. okt. 26. 22:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Én is szívesen segítenék :$
2010. okt. 26. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, ha volt már játszóban vagy más közösségben, akkor és inkább oda vinném, nem a kórházba. A játszóban tuti figyelnek rá(én is dolgoztam sokáig játszóházban, aki ott dolgozik az szereti a gyerekeket, felelősségteljes, tudja, h más gyermekére nem vicc vigyázni:), adni kell mobilszámot, hogy hÍvni tudjanak ha ne adj' Isten van valami de úgysem lesz!). A kórházban pedig nem hiszem, hogy fel vannak készülve egy gyerekre, nem figyel rá senki, egyedül meg oké, hogy elvan de egy pohár vizet nem tud kapni...

Szóval én a "szakfelügyeletet" választanám:)!

Jó éjt!

2010. okt. 26. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is ráérek holnap, a fiaink majdnem egyidősek, szívesen vigyáznék a Te kisfiadra is.

Hol laktok?

2010. okt. 26. 22:52
 5/14 anonim ***** válasza:
ha nem vagy rosszul utána, akkor vidd be. ha rosszul vagy, szerintem jobb, ha nem viszed.
2010. okt. 26. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy bele kérdezek, de hogy derült ki hogy beteg vagy? Milyen fajta betegséged van?
2010. okt. 26. 23:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát és a kedves felajánlásokat! Még este írtam egy sms-t annak a lánynak, aki régebben szokott segíteni, de már van egy 3 hetes kisbabája, így pár hónapja kellett mást keresnünk. A lényeg az, hogy tudja vállalni arra 1,5-2 órára a kisfiamat, ott van náluk anyukája is, aki nagyon jóban van a gyerekeimmel. ( A "nagy" amúgy ovis.)

De azért még egyszer nagyon köszönöm a felajánlott segítséget!

Egyébként azért gondoltam, hogy bevihetném magammal, mert egyedül vagyok egy szobában amíg lemegy a "koktél" és mindig ott ül egy nővérke és olvasgat.

A betegség : daganat van az egyik nyaki csigolyám mellett és porckorong-sérvem. Úgy derült ki, hogy nagyon fájt a hátam, vállam - 4 évig. Addig azért nem mentem el röntgenre, mert vagy terhes voltam, vagy szoptattam.

Szép napot Anyukák! Köszönök mindent!

2010. okt. 27. 07:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Örülök hogy megoldódott a problémád, nyugodtan lehetsz van aki vigyáz a gyerekre!

Jobbulàst!!!

2010. okt. 27. 07:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Remélem mihamarabb meggyógyulsz!Drukkolok!
2010. okt. 27. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Gyogyulast kivanok, kitartast, erot!!!
2010. okt. 27. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!