Mi a jobb : anyával kemoterápián vagy idegenek között lenni?
Szia!
Szerintem, ha volt már játszóban vagy más közösségben, akkor és inkább oda vinném, nem a kórházba. A játszóban tuti figyelnek rá(én is dolgoztam sokáig játszóházban, aki ott dolgozik az szereti a gyerekeket, felelősségteljes, tudja, h más gyermekére nem vicc vigyázni:), adni kell mobilszámot, hogy hÍvni tudjanak ha ne adj' Isten van valami de úgysem lesz!). A kórházban pedig nem hiszem, hogy fel vannak készülve egy gyerekre, nem figyel rá senki, egyedül meg oké, hogy elvan de egy pohár vizet nem tud kapni...
Szóval én a "szakfelügyeletet" választanám:)!
Jó éjt!
Én is ráérek holnap, a fiaink majdnem egyidősek, szívesen vigyáznék a Te kisfiadra is.
Hol laktok?
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát és a kedves felajánlásokat! Még este írtam egy sms-t annak a lánynak, aki régebben szokott segíteni, de már van egy 3 hetes kisbabája, így pár hónapja kellett mást keresnünk. A lényeg az, hogy tudja vállalni arra 1,5-2 órára a kisfiamat, ott van náluk anyukája is, aki nagyon jóban van a gyerekeimmel. ( A "nagy" amúgy ovis.)
De azért még egyszer nagyon köszönöm a felajánlott segítséget!
Egyébként azért gondoltam, hogy bevihetném magammal, mert egyedül vagyok egy szobában amíg lemegy a "koktél" és mindig ott ül egy nővérke és olvasgat.
A betegség : daganat van az egyik nyaki csigolyám mellett és porckorong-sérvem. Úgy derült ki, hogy nagyon fájt a hátam, vállam - 4 évig. Addig azért nem mentem el röntgenre, mert vagy terhes voltam, vagy szoptattam.
Szép napot Anyukák! Köszönök mindent!
Örülök hogy megoldódott a problémád, nyugodtan lehetsz van aki vigyáz a gyerekre!
Jobbulàst!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!