Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovisjelek!? Mennyit? Hova?

Ovisjelek!? Mennyit? Hova?

Figyelt kérdés

Kislányom most novemberben kezdi az óvodát, rendeltem neki ovisjelet, a megfelelő mintával.

A kérdésem csupán csak annyi, hogy muszáj minden ruhát megjelölni?

A tárgyakra, mint pl fogkefe, cumitartó (sajna még cumizik) elég ha fekete-fehér matricát ragasztok? Vagy legyen azokon is színes?

A cipőkbe mindkettő félbe kell cimke, vagy elég csak a pár egyik felébe?

Még nagyon kezdők vagyunk "oviból", ezért minden apró tanácsnak, ötletnek nagyon örülnék.

Köszönöm szépen!

2010. okt. 26. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Hát ha mondjuk a tesicucca egy tornazsákban van mert ugye fognak mozogni. :) Akkor szerintem ha mindig visszateszi a zsákba a holmiját akkor nem feltétlen szükséges de jobb a biztonság :)))

2010. okt. 26. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én óvónő vagyok és az lenne a tanácsom, hogy MINDENÉBE LEGYEN JEL! nem kell feltéltenül matrica, elég ha a cimkére rárajzdolod, de legyen. Tornacuccon is, mert olyan profin elcsomagolják egymás cuccát, hogy csak na! Ha játékot visztek be akkor azon is legyen rajta a jel. Cipőbe is mind a kettőbe, mert előfordulhat, hogy másnak is olyan van és összecserélődik, de elcserélhetnek egy fél párat is. Sok huncutságra képesek ezek a kis lurkok. Nálunk tavaly kint volt egy poló fél évig az öltözőbe akasztva, mert egyik gyerek se vállalta be, hogy az ővé lenne, végén egy szülőnek gyanus lett, hogy nekik volt ilyen és egy ideje már nem látta. Bezzeg a barbis poló minden lánynak kellett volna!
2010. okt. 26. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom szeptemberbe kezdte az ovit.Minden ruhára tegyél jelet.Én alkoholos filccel rajzoltam bele a jelét.Még semmit nem vesztett el.
2010. okt. 26. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat!!

Akkor nem marad más hátra, rajzolgatnom is kell. :))

2010. okt. 26. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Alkoholos filccel rajzolom be mindenhova.

A ruhákba a cimkére, ha nincs, akkor a gallérjára belülre, felvéve nem látható helyre.

A cipőbe meg vagy a cipő sarok részére belülre, vagy a szandáljának a pántjára belülre.

2011. szept. 20. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is rajzolgatok, de a cipő cimke remek találmány!! Imádom. :)))
2011. szept. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!