Mi a legidegesítőbb dolog, amit a kisgyereked csinál?
Spontán hiszti előzmény nélkül!!??
Két éves múlt a fiúnk, még a dackorszakban van, így aztán vannak hisztik is.
1 hete hoztam haza a bölcsiből, ami 2 percre van tőlünk, csak egy kisebb autóúton kell átmenjünk amin van egy 30-as korlátozó tábla is (ez épp szerencse is volt). Gondolta mostmár uncsi menni, inkább hanyatt vágta magát (délután 4 órakor amikor mindenki megy autóval a gyerekért a bölcsibe, oviba, iskolába -szinte egy helyen vannak nálunk-) az út közepén. Ilynekor van egy olyan jó szokása, hogy átmegy kocsonyában, és képtelenség felnyalábólni. "Szórakoztató" volt, hogy míg az egyik kocsiból anyáztak, addig a másikból szánakozva néztek, én meg kínomban elkezdtem nevetni. Erre a gyerek -bár ilyen ritkán csinál, de most- annyira meglepődött, hogy gyorsan az ölemebe kéretőzött, és bocsánatot kért :)
2 éves a lányom."Régebben",olyan 13-14 hónapos kora körül a tv mellé tettem a cumiját,ha épp nem használta.Azóta,ha nem találja a cumit,odaáll a tv mellé,felnyújtja a karját és sikít.Megőrülök tőle.De van olyan is hogy megmutatom neki hogy itt van és csak úgy szórakozásból sikít tovább.
Mostanában ha felmérgesít,és rászólok valamiért,simán a képembe röhög.És egyszerűen nem bírom ki-akármilyen mérges vagyok is-hogy ne nevessem el magam.
OFF:
Persze megint csak Carmen van lepontozva... Nem unjátok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!