Milyen gyakran volt a gyereketeknek hörgőgyulladása/bronchitis/? Be is fulladt?
Szia!
Nálunk ugyanez van, két hete nem volt oviban, mert mandulagyulladást kapott, szerdán be is fulladt. Mi tavaly kórházban voltunk, ott kapott Ventolint (2 óránként 2 puffot) és Flixotide-t (4 óránként 1 puff). Ezt követtem most is, egy nap alatt elmúlt a fulladás. Mellette kap most Ospent (antibiotikum), Prospánt, Cebiont, Calcimuscot, és Normaflore-t.
Tavaly november óta nem fulladt, de most, hogy jöttek ezek a megfázós idők, előhozták sajnos. Nálunk még az is súlyosbítja, hogy az apja gyerekként asztmás volt, és valószínűleg a fiam örökölte a hajlamot.
Szerintem kérd meg a dokitokat, hogy legalább ventolint írjon fel, biztos ami biztos. És vegyetek egy bébihallert is szerintem, ezekkel nagyon hamar tudsz segíteni. Nem kell megvárni, míg fulladni kezd, ventolint adhatsz megelőzésnek is.
Szerintem ki fogja nőni, de addig még párszor elő fog fordulni.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!