Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiúk miért "mutogatják"...

A kisfiúk miért "mutogatják" a nemiszervüket?

Figyelt kérdés

Ma délután, amikor ültem a buszon, az egyik buszmegállóban leszállt egy anyuka a két kisfiával (a nagy 6-7 éves, a kicsi 1-1,5 éves lehetett), és amikor mentek felfelé a járdán, láttam a busz ablakából, hogy a nagyobbik fiú belenyúlt a nadrágjába, és elővette a fütyijét, majd úgy ment tovább.

Nem tudom, hogy az anyja mit mondott neki, mert közben elindult a busz, de láttam, hogy megbökte a hátát, mert mögötte ment. Most ezt nem azért mondom, hogy kötekedjek, mert nyilván nem az én dolgom és nem én vagyok a gyerek anyja, de szerintem a nemiszervét elővéve gyalogolni az utcán nem igazán normális dolog.

Egyébként strandon is szoktam látni kisgyerekeket (leginkább kisfiúkat), akik levetkőznek a leterített pokrócon, és teljesen meztelenül szaladgálnak, és közben mindenkinek mutogatják a nemiszervüket.

2024. márc. 14. 17:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
68%
Múltkor voltam ovis nyílt napon, én is láttam ahogy a kisfiúk a gatyájukba turkálnak. Fúj..
2024. márc. 15. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!