A kisfiúk miért "mutogatják" a nemiszervüket?
Ma délután, amikor ültem a buszon, az egyik buszmegállóban leszállt egy anyuka a két kisfiával (a nagy 6-7 éves, a kicsi 1-1,5 éves lehetett), és amikor mentek felfelé a járdán, láttam a busz ablakából, hogy a nagyobbik fiú belenyúlt a nadrágjába, és elővette a fütyijét, majd úgy ment tovább.
Nem tudom, hogy az anyja mit mondott neki, mert közben elindult a busz, de láttam, hogy megbökte a hátát, mert mögötte ment. Most ezt nem azért mondom, hogy kötekedjek, mert nyilván nem az én dolgom és nem én vagyok a gyerek anyja, de szerintem a nemiszervét elővéve gyalogolni az utcán nem igazán normális dolog.
Egyébként strandon is szoktam látni kisgyerekeket (leginkább kisfiúkat), akik levetkőznek a leterített pokrócon, és teljesen meztelenül szaladgálnak, és közben mindenkinek mutogatják a nemiszervüket.
13-as, jó, akkor leírom újra, ha nem volt érthető.
Jobb oldalon, az utolsó előtti ülésen ültem, és az út mellett közvetlen van egy járda, azon ment az anyuka a két fiával - a kisebbik babakocsiban volt.
A nagyobbik gyerek pont a busz mellett ment, én meg VÉLETLENÜL odanéztem, és ő pont akkor tette azt amit tett.
Szóval NEM folyamatosan őt bámultam, hanem néztem az embereket, hogy kik szálltak le a buszról, majd két másodpercre a fiúra néztem.
Mi nem érthető ezen?
14-es, nem nézegetem, hanem sokszor velem jönnek szembe pucéran.
Takarjam el a szemem, vagy mi?
15. Hiába a szerecsenmosdatás, még így sem hihető a sztori, mert ilyen idős gyereknek nem lóg ki akkora dolog a sliccen, hogy az oldalról, több méter távolságból is látható legyen.
Nem kell eltakarnod a szemed, de te érezhetően rá vagy kattanva erre a témára, ami minimum gyanús a hajlamaidat illetően, szóval vigyázz, ha csöngeTnEK ma este...
Nem 10 méterre voltak, hanem szinte majdnem a busz mellett.
Amúgy meg az egész gatyáját letolta, úgyhogy lehetett látni. Nem vagyok rákattanva a témára, hanem siralmas, hogy azok az emberek is vállalnak gyereket, akik nem képesek ezekre a dolgokra megtanítani őt.
De oké, ha ennyire nem hihető, akkor sajnálom.
Kérdező, ezek a gyerekek nem "nem normálisak" és nem perverzek, hanem nem tanulták meg, hogy mások előtt ilyet nem illik csinálni.
Nézz másfelé vagy fordulj el és ne kattogj rajta. Ennyit tehetsz.
Kicsit gyorsan változik a sztori.
Először azt írod: "nagyobbik fiú belenyúlt a nadrágjába, és elővette a fütyijét, majd úgy ment tovább."
Aztán: "Amúgy meg az egész gatyáját letolta, úgyhogy lehetett látni."
Ahamm, letolt gatyával sétált...
Döntsd már el, hogy mit kamuzol, ez így nagyon zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!