Ha nagylányomnak csinálok egy kuckót, ahova a kicsi nem mehet be, lepjem meg vele, vagy alakítsuk ki együtt?
Nagylányom 28 hós, a kicsi 8 és kezd mászni. Több helyről hallottam, szakember is mondta, jó, ha a nagynak van egy kuckója, ahova a kicsi nem mehet be, ahova viheti a féltett játékait.
Lepjem meg egy kuckóval, vagy alakítsuk együtt?
Mi a tapasztalat erről, úgy összességében?
Szerintem meg lepd meg vele!!! Tudod miért?
Amikor kislány voltam, nekem amúgyis kuckó-szerű ágyam volt, azaz jobbra és balra, a fejem mindkét oldalán zárt "fal" volt. Úgy 4 éves lehettem, amikor egy téli estén (minden pillanatára emlékszem!) arra értem haza, hogy anyukám telematricázta gyönyörűbbnál gyönyörűbb matricákkal a falakat.
A lélegzetem is elállt! Én annyira, de annyira boldog voltam akkor. Minden pillanatra emlékszem, az illatokra, az estére, anyukám kíváncsi arcára, hogy majd mit szólok hozzá. Soha nem felejtem el. Éreztem anyukám szeretetét, igyekezetét, és hogy gondolt rám, amíg nem voltam otthon.
Legeslegszebb gyerekkori emlékem, felülmúl minden gyerekkori Karácsonyt.
Szerintem legyen meglepi.
Bocs az off-ért. Hogyan gondoltad a kuckót? A szoba egy sarkát elkeríted vagy hogyan, nagyon érdekelne....
köszi
L alakú a szoba, és az L alakban van most az ágya. Az L alak szájához keresztbe húzom az ágyát, így lesz egy 2X2 méteres kuckója, leteszek szőnyeget meg habtapit, van egy 4 polcos szekrény, azt bent hagyom neki játékoknak, és veszek egy játéksátrat, azt is beteszem neki. Így oda a kicsi nem tud bemenni-legalábbis amíg fel nem tud mászni az ágyra...
Tudom, hogy imádná, és én is a meglepi felé húzok, csak kíváncsi volta más tapasztalatára.
Ma kapta meg névnapjára a wv fellépőt, látnotok kellett volna azt az örömöt_))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!