Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik jó ajándék egy 2 éves...

Melyik jó ajándék egy 2 éves kisfiúnak? (Belinkeltem őket! )

Figyelt kérdés

Segítsetek, légyszi, mert a szülinapja decemberben, névnapja januárban van, s még ott a karácsony is. Ráadásul a nagyszülők is tőlünk várnak ötleteket.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Diavetítő diafilmmel

Szerelhető kisautó

Légyszi írjátok meg, ha valamelyiket már/még nem neki valónak tartjátok. Ha van más ötletetek, szívesen veszem azt is. Remélem, én is adtam ötletet Nektek is.

Előre is köszönöm!

2010. okt. 25. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a sátor a nagy menő. Azzal nem tudsz mellé fogni.Olyan gyereket nem ismerek aki ne imádná. Az elsők (babilon) szerintem se olyan jók majd egy pár év múlva.A legó duplók is jók csak baromi drága.
2010. okt. 27. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ötleteim még:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én ezt vettem meg most van egy hasonló és azt imádja.

Könyvek közül mindenképp Anna Peti és Gergő könyv.

A többi van nekünk és mindegyik nagy kedvenc.

2010. okt. 27. 20:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

köszönöm a válaszokat. Én is amiatt vagyok bizonytalan, mert korainak érzem az építőjátékokat (kivéve talán a Tüskejátékot).

18.31-es! Megtennéd, hogy megírod a fakopáncsos játékok cikkszámát?

Duplo-t nem szeretnék, mert drága ahhoz képest, hogy csak 2-3 évig játszanak vele. Én anno a Legoért voltam oda, de ahhoz még tényleg pici, s nem olyan finom a keze. Plusz a Duplo-t olyan kevés elemesnek tartom, hogy építeni sem nagyon lehet belőle mit. Valamilyen építőjátékot azonban szeretnék, csak még nem tudom mit.

A logikai játékok szerintem nem koraiak. Az Ikeában kirakta a 12 darabos memóriakártyát (az érintőképernyős oszlopon). A fakopáncsosokat imádja, viszonylag sok is van belőlük.

A mesekönyveket is imádja, kivéve az Anna, Peti, Gergőt. :-) S már meg is van, milyen mesekönyveket szeretnénk.

Gyurmánk, állatfiguráink vannak.

Köszönöm még egyszer. Ha van még ötletetek, szívesen veszem őket.

2010. okt. 27. 21:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Gyöngyfűzőnk van, mackóházat nem szeretnék (apa pláne), a szobai csúszda nem fér be a lakásba.:-(

A barkácsasztal jó ötlet.

2010. okt. 27. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Az építőjátékhoz nincs korán. Az enyém imádja és a bölcsiben nincs olyan gyerek aki ne építőzne. Már az unokatesó kicsi legójával is tud építeni. Csak egy alaplap kell és már rakosgatja is a kockákat rá még a kicsit is. De szerintem a nagyobbal még jobban el tud játszani. Nekünk van építőkockából még David-os is azt is szereti és van mega blockos. Mindegyiket másként kell öszerakni és mind imádja.Hol ezt hol azt veszi elő.
2010. okt. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!