Melyik jó ajándék egy 2 éves kisfiúnak? (Belinkeltem
őket! )
Figyelt kérdés
Segítsetek, légyszi, mert a szülinapja decemberben, névnapja januárban van, s még ott a karácsony is. Ráadásul a nagyszülők is tőlünk várnak ötleteket.
Légyszi írjátok meg, ha valamelyiket már/még nem neki valónak tartjátok. Ha van más ötletetek, szívesen veszem azt is. Remélem, én is adtam ötletet Nektek is.
Bármelyik jó! Az ötleteid közül én a golyópályát nyúlom le:) a mélygarázst tegnap kapta meg szülinapjára, játszik vele, az nagyon jó. Az állatetető társasjáték nem rossz, azon is gondolkodom. Talán az első, golyó pálcákkal, szerintem nem való még nekik. Bármelyik Duplo lego szuper, már van pár készletünk, most a vonatos szettet kapta tegnap, marha jó! Egyszerü puzzlet is kapott.
Szia! Köszi a válaszokat. Be tudnál linkelni a mélygarázsról egy képet?
Duplot nem biztos, hogy szeretnénk neki venni. Ikeás vasútpályánk (mind a három szett) van, kiegészítőket természetesen kap majd hozzá (sorompó, vasútállomás, fűtőház). Illetve van egy Wader Bobi Blocks vasútállomásunk gőzössel és két vagonnal (régi, megörökölt darab). Ezeket nagyon szereti. Más vasutas játékot viszont már én nem szeretnék.
A duplonak a családi házas szettje pedig csudajó:) de te tudod!
2010. okt. 26. 11:45
6/15 anonim válasza:
Szuper játékok, mind egytől-egyig, de nem nagyobbaknak valók? Az enyém 20 hós, de neki még ezek nagyon koraiak volnának. Talán a parkolóházat szeretné a legjobban...
2010. okt. 27. 15:57
7/15 anonim válasza:
abszolút jó mind, szerintem építősből egyszerűt válassz, mert azok a legjobbak. A diavetítő a legszimpibb ötlet :)
Még ezeket belinkelem, mert én is most gondolkodom ajándékokon, és ezekbe beleszerettem :)
Tényleg jók az ötletek, bár én a Jáva és a Babilont még túl korainak tartom. Szerintem az majd 4-5 évesen lesz jó. amin én gondolkodtam az egyszerű, de gyurmakészlet mintázókkal és az én fiam most imádja a Bartos Erika: Anna, Peti... könyveket. Mi még abból beszerzünk néhányat a névnapjára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!