2,5 éves kislányom hogyan szoktassam át a saját ágyába?
Figyelt kérdés
Születésétől fogva rendkívül anyás gyerek, folyton csak bújna. A cicizés miatt is meg azért is mert nem volt hajlandó nélkülem sosem aludni együtt aludtunk. Két éves kora előtt le szokott a ciciről, sajnos drasztikus módon mert le betegedtem és erős gyógyszert kellett szednem, viszont az együtt alvás még rosszabb lett. Állandóan keresi a bőr kontaktust, matat a kis kezeivel, össze vissza karmolássza a mellkasomat, benyúl a pólóm alá, csipked. Ez már rendkívül sok számomra, már néha pánik rohamom van ha el kezd piszkálni. Vettünk neki szép új nagy lányos ágyat, ágynemű huzatot, plüsit mindent be vetettem már és nem hajlandó nélkülem el aludni. Kisfiammal nem volt sosem ilyen probléma, ő szívesen aludt a saját ágyában, de a lányom nem, teljesen már temperamentum.febr. 28. 20:56
11/11 A kérdező kommentje:
Ő kitartóbb mint én, az már biztos. Én egyszerűen fáradt vagyok a sok harctól és dactól.
Van cumija, meg macija, na meg mikor mit cipel magával az ágyba könyv, plüsi, kis figurák. Valamennyire sikerült le redukálni a piszkálást, most csak a karomat fogja
márc. 1. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!