Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Visszategyük a rácsot a kiságyra?

Visszategyük a rácsot a kiságyra?

Figyelt kérdés

19 hónapos kislányom kiságyáról már levettük a rácsot két hete, leesésgátló van azóta. Hajnalban bementem hozzá,mert hallottam,hogy rugdossa az ágy oldalát, és legnagyobb meglepetésemre lent aludt a földön szorosan az ágy mellett. Nem hiszem,hogy leesett volna,mert egyrészt ott a leesésgátló ami elég magas,másrészt meg csak sírt volna.

Nem tudom mit csináljak, nem szeretném,hogy máskor is előforduljon ilyen.

2010. okt. 25. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
LÁnyom két éves, és még kiságyban alszik. nem biztos, hogy észerevezze, hogy leesett. Mi egyenlőre nem is tervezzük a váltást.
2010. okt. 25. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi is levettük, plédet tettem elé. Kb. 2x gurult le róla, azóta nem. Ennek már 4 hónapja. 20 hós most. Majd megszokja,sztem nem tedd vissza.
2010. okt. 25. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán leesik a leesés gátlón keresztül is, legalábbis az én kislányom tuti "átaludna rajta". :) Mi 18 hós korába cseréltük az ágyát ki egy sima gyerekágyra. Mindig teszek lemellé pokrócba tekert párnát. Nálunk is előfordult már, hogy a földről tettem vissza az ágyra. Szerintem ne cseréljétek vissza, megfogja szokni. Nekünk már most 3 hónapja van ez az ágy, de már nem is esik le róla.
2010. okt. 25. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
A leesésgátlón csak úgy tudott volna leesni, ha feláll és leborul, fekve kizárt,mert nagyon magas. Valószínű lemászott és lefeküdt a földre. Teszek oda egy paplant, ha mégis lemászna, majd látjuk. Köszi a válaszokat.
2010. okt. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!