Mikor lehet a rácsos ágyat kiságyra váltani?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 22:16
1/4 anonim válasza:
Amikor nem gurul le róla. Ezt te tudod megítélni, hogy mikor van, minden gyereknél máskor.
2/4 anonim válasza:
Nálunk most másfél éves a lányom és kb. két három hónapja vettem le a rácsot. A kiságyban mindig össze vissza aludt, bejárta az ágyat, igy érdekes de nem. Persze igy is alacsonyan van az ágya, meg tettem polifomot az ágya elé. Mindent elraktam ami veszélyes lehet rá. Egyszobában alszunk egyenlőre de talán 2szer jött éjszaka és talán egyszer gurult le álmában.
3/4 anonim válasza:
Legtöbször két éves korában szerzik be a kiságyat. Biztonsági okokból van olyan ágy ahol körbe (kivéve az egyik oldal középső szakaszán) alacsony léc van hogy ne guruljon le a gyermek álmában.Olyat érdemes venni amiről ez leszerelhető.
4/4 anonim válasza:
szia
nekem a fiamnak már 8honaposan lecseréltük járokára a kiságyat mert nagyon forgolodott és kicsi volt már a hely, 16 honaposan sajnos a jároka is kicsi lett, egy egyszerü egyszemélyes heveröre szereltünk fel neki leesés gátlot ( persze az ágyat körbe raktam takarokkal) és azota nem forgolodik anyit. ez szerintem attol függ hogy milyen nyugodtan alszik a gyerköc, ezt te tudod majd eldönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!