Ajánlanátok néhány kislányoknak való rajzilmet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 07:45
1/5 anonim válasza:
Csingiling, Hüvelyk Panna, kis hableány, szépség és a szörny, Pokahontas, Aladin, Csipkerózsika, 101 kiskutya, Hamupipőke, Bambi, Hófehérke és a 7 törpe. Ezek rendes rajzfilmak.
Noddi, Babar, Tom és Jerry, ezek rövid epizódokből álló sorozatok, de ezekből is van jócskán...
2/5 anonim válasza:
Eperke és barátai, Dóra a felfedező, Postás Pat
3/5 anonim válasza:
Az én lányom 2,5 éves kora óta imádja Micimackót és barátait!Már hat és fél éves és még mindig leköti!Nekem már a hátam is borsózik ha meghallom a zenéjét! :D
De ettől függetlenül örülök,hogy szereti,mivel nincs benne semmi agresszív,sok benne a tanulság és nagyon aranyosak! :) Igazi gyermekbarát mese!
4/5 anonim válasza:
Fifi virágoskertje, Én kicsi pónim (ezt én utálom), Barbie (ezt is utálom), és a klasszikusok: Vuk, Pom pom, Kisvakond
5/5 anonim válasza:
Fifi és Eperke annyira cukik! Még én is szoktam nézni a kislányommal.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!