Mikor erősödik meg a halántéknál a babahaj?
Figyelt kérdés
5 éves kislányomnak egyenes, dús haja van, de a halántékán a babahaj nem akar növekedni, plusz göndörödik neki, ezzel úgy néz ki, mint a megvadult szénásszekér. Hiába kötöm össze, az mindig kicsúszik. Fodrász javasolta vágjuk le, hátha egyenesebben nő vissza (így jártunk legelső hajvágásnál, loknijai voltak, vágás után pedig egyenes szálú lett a haja.) De olyan sokat kellene akkor levágni, hogy lehet nem nézne ki jól a frizura és már "nagylány", már zavarná, ha nem lenne szép neki.febr. 22. 15:02
1/5 anonim válasza:
Tényleg a vágás oldja meg.
Nekem fiam van, így persze könnyebb rövidre vágni.
A szívem szakadt meg a göndör babahajáért.
2/5 anonim válasza:
Idővel megerősödik minden nélkül.
Persze a felnőtteknek is vannak babahajai itt-ott.
Én azt javaslom ne zavarjon, ha a gyereket se zavarja. Lát tőle, nem lóg a szemébe stb. Hagyd békén, és fogadd el hogy ilyen a haja. Nem kell tökéletesnek lennie egy 5 éves frizurájának.
3/5 anonim válasza:
Az enyém most is ilyen
Lassan 40 vagyok
4/5 anonim válasza:
Egy fodrásznak illene tudni, hogy a halántéknál nő leglassabban a haj. Hiába vágnátok le, nem nőne tőle más minőségű haj.
5/5 anonim válasza:
Egy külső behatás (vágás) a belülről induló folyamatokat (hajnövekedés milyensége) nem fogja befolyásolni.
Max mire visszanő, belementek abba a korba, mikor már úgy nő a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!