Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babahaj megoldások?

Babahaj megoldások?

Figyelt kérdés

22 hónapos kislányom hajába akárhogy próbálok kis csattot tenni, hogy ne lógjon a szemébe a haja, mindig kiveszi. Ugyanúgy a kis hajpántot is. Ha félre fésülömn a játék közben vagy amúgyis visszakerül a frufru része a szemébe.

Hogy tudnám ezt megoldni? Vágassam visszább a frufruját? Valakinek valami ötlete esetleg?

Köszi!

2017. júl. 3. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágass a frufrujából!
2017. júl. 3. 08:41
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Vagy fonás ha van energiád.

Neten vannak konnyuek.

[link]

2017. júl. 3. 08:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pici gumival csináltam, amiből karkötőt szoktak csinálni.
2017. júl. 3. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Szilikon hajgumit használok a szintén 22 hónaposomnál. Neki hosszú haja van, muszáj összefogni. A hajpántot nem bírja, a csatot én veszélyesnek tartom ilyen kicsi korban (én 10 évesen estem úgy, hogy beleállt a fejembe, 4 öltéssel varrták össze - ezzel nem azt mondom, hogy tinikorig ne legyen csat :) , csak amíg nem csak elvétve, hanem napi többször is esik, addig nem találom jónak).
2017. júl. 3. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Vágás
2017. júl. 3. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
En 10 hosan levagtam mert voros volt a szeme attol h mindig belelogott a haja. Inkabb legyen rovid, frufrus. Nem ertem mi lehet fontosabb a gyerek kenyelmenel. Frufruval nem eleg trendi az instás kepeken? A gumik, csatok huzzak, kijonnek, beleakadnak mindenbe, en is utaltam oket kiskoromban.
2017. júl. 3. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó! Válaszolok a kérdező helyett.Egy bizonyos korig nem ajánlják a babák haját levágni (amíg velő nélküli a hajszál).Szóval szerintem nem hiúsági okokból tette fel a kérdést a kérdező.
2017. júl. 3. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:

6-os te beteg vagy. Vagy magadból indultál ki? Én sokakkal ellentétben nem vagyok fent semmilyen közösségi oldalon.

Én nem a fészbukon élem az életem. Vagy azon amit említettél.Ha lefotózom a gyerekem nem azért teszem, hogy feltegyem valahova, hanem azért, hogy mondjuk 15 év múlva is ott legyen emléknek...

Egy egyszerű kérdés volt, de számított rá, hogy lesz egy "nemnormális" válasz is legalább.

A többi válaszolónak köszi!

2017. júl. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!