Elvinnétek 2 éves kisgyereket esküvőre?
Április végén esküvőre vagyunk hivatalosak, lassan el kellene dönteni, hogy visszük-e a kisfiukat is, aki 2 éves. Viszonylag közeli rokonról van szó, állítólag lesz több kisgyerek, úgyhogy azt mondták nyugodtan vihetjük, ha szeretnénk. Nem tudjuk eldönteni mi lenne a jobb megoldás, ha anyukámnál alszik aznap vagy ha visszük magunkkal.
Tőlünk kb 1,5 órára lesz az esküvő, egy kisebb szállodában, úgyhogy a szállás a helyszínen adott. Délután kezdődik, úgyhogy jó esetben a kisfiam már túl lenne addigra a délutáni alvásán. A vacsin maradnánk, aztán elvinnénk aludni, és ha jól aludna, lehet még a bulira is vissza tudnánk menni kicsit (bébiőrrel persze és csak ha tényleg pár perc csak a szoba). A kérdés hogy mennyire bírná a szertartást és a vacsit a kisfiam. Alapvetően egy nyugodt típusú, barátságos kisgyerek, de ebben a korban azért bármi megzavarhatja őket.
Ti elvinnétek egy ekkora kisgyereket egy esküvőre? Voltatok már esetleg hasonló
korúval?
Gyerekfüggő. Mi két esküvőn is voltunk, amikor két éves volt a lányom, nem volt vele semmi probléma, de ő amúgy is nagyon nyugodt gyerek volt mindig is, bátran vihettük mindenfelé.
Van az a gyerek, akit semmilyen életkorban nem lehet vinni sehová, mert lebontja a rendezvényt. Vérmérséklet és nevelés kérdése.
A mi esküvőnkön volt több 2-3 éves gyerek, nagyon jól birták, rengeteget táncoltam velük :)
A nagyobbacska kamasz gyerekek inkább voltak zavaróak, idegesítőek, mint a kicsik.
De te ismered a gyereked, magatokat.
A mi gyerkőcünk tavaly volt velünk a gyerekkori barátnőm esküvőjén, akkor 9 hónapos volt.
Végig ülte a szertartást, ott kúszott mászott a mennyasszony körül (én voltam az egyik koszorúslány) amíg készülődtünk, jókat aludt a szobában.
A vacsora 8-kor kezdődött, 9-ig bírta, akkor visszavonultam vele a szobába. Miután elaludt, akkor a férjem leváltott, én visszamentem enni, picit beszélgetni, aztán 11 körül én is visszavonultam.
Kb 20 méterre volt a szobánk az udvar túlfelén, de semmi pénzért nem hagytam volna magára. Nem vagyok paramami, eheti tőlem a cipőket, nyalogathatja a jatszótér játékait, trutymákolhat a sárban, ételben, de magára nem hagytam volna, hiába volt biztonságban az utazóágyában, zárt ajtók mögött.
Gyerekfüggő és valamilyen szinten szülő függő is.
A legutóbbi esküvőn ahol voltunk két 2 év körüli kisgyerek volt (egyik az unokahúgom másik az?? harmadunokaöccs?, 2 hónap korkülönbség van köztük)
A kislány szépen ült az etetőszékben, evett, a bulit is élvezte, táncolt, a szülei nem akadtak fent azon hogy aznap borul a napirend, este 10-kor elaludt a babakocsiban a szülők meg még buliztak éjfélig.
A kisfiú a vacsoránál ordítva fetrengett a földön, este 8-kor közvetlenül vacsi után vitték az autóba altatni, a szülők is leléptek 9-kor.
Az én kisfiam még kisebb, de egyelőre nyugis természetű, szerintem ő is vihető lesz esküvőkre.
2016- van két éves volt a lányom amikor a húgom férjhez ment.
A templomban is bent voltunk, nem habgoskodott a lányom.
A lagzin pedig a többi gyerekkel szaladgált, biztonságos volt, nem tudták "kiszokni"a teremből sem
Éjfélig ott volt, majd hazavittuk őt aludni, ász omszed néni vigyázott rá...
Mindenki maga ismeri a gyerekét, mennyire lehet elvinni őt ilyen helyekre
Lányomat vihettem, a most két éves fiammal viszont nem vállalnám be inkább 🤣
De mi van akkor, ha cuki?
Egy esküvőn senkit nem más gyereke érdekel, mennyire cuki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!