Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvinnétek 2 éves kisgyereket...

Elvinnétek 2 éves kisgyereket esküvőre?

Figyelt kérdés

Április végén esküvőre vagyunk hivatalosak, lassan el kellene dönteni, hogy visszük-e a kisfiukat is, aki 2 éves. Viszonylag közeli rokonról van szó, állítólag lesz több kisgyerek, úgyhogy azt mondták nyugodtan vihetjük, ha szeretnénk. Nem tudjuk eldönteni mi lenne a jobb megoldás, ha anyukámnál alszik aznap vagy ha visszük magunkkal.

Tőlünk kb 1,5 órára lesz az esküvő, egy kisebb szállodában, úgyhogy a szállás a helyszínen adott. Délután kezdődik, úgyhogy jó esetben a kisfiam már túl lenne addigra a délutáni alvásán. A vacsin maradnánk, aztán elvinnénk aludni, és ha jól aludna, lehet még a bulira is vissza tudnánk menni kicsit (bébiőrrel persze és csak ha tényleg pár perc csak a szoba). A kérdés hogy mennyire bírná a szertartást és a vacsit a kisfiam. Alapvetően egy nyugodt típusú, barátságos kisgyerek, de ebben a korban azért bármi megzavarhatja őket.

Ti elvinnétek egy ekkora kisgyereket egy esküvőre? Voltatok már esetleg hasonló

korúval?

2024. febr. 19. 12:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekfüggő. Mi két esküvőn is voltunk, amikor két éves volt a lányom, nem volt vele semmi probléma, de ő amúgy is nagyon nyugodt gyerek volt mindig is, bátran vihettük mindenfelé.

Van az a gyerek, akit semmilyen életkorban nem lehet vinni sehová, mert lebontja a rendezvényt. Vérmérséklet és nevelés kérdése.

2024. febr. 19. 13:16
 12/29 anonim ***** válasza:
79%
A ti esetetekben amúgy, ha anyukád nem vezet, az a megoldás, hogy őt is meghívjátok, és ő megy el aludni a gyerekkel vacsora után. A mi esküvőnkön is így volt ott a sógornőm anyósa.
2024. febr. 19. 13:18
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

A mi esküvőnkön volt több 2-3 éves gyerek, nagyon jól birták, rengeteget táncoltam velük :)

A nagyobbacska kamasz gyerekek inkább voltak zavaróak, idegesítőek, mint a kicsik.

De te ismered a gyereked, magatokat.

A mi gyerkőcünk tavaly volt velünk a gyerekkori barátnőm esküvőjén, akkor 9 hónapos volt.

Végig ülte a szertartást, ott kúszott mászott a mennyasszony körül (én voltam az egyik koszorúslány) amíg készülődtünk, jókat aludt a szobában.

A vacsora 8-kor kezdődött, 9-ig bírta, akkor visszavonultam vele a szobába. Miután elaludt, akkor a férjem leváltott, én visszamentem enni, picit beszélgetni, aztán 11 körül én is visszavonultam.

Kb 20 méterre volt a szobánk az udvar túlfelén, de semmi pénzért nem hagytam volna magára. Nem vagyok paramami, eheti tőlem a cipőket, nyalogathatja a jatszótér játékait, trutymákolhat a sárban, ételben, de magára nem hagytam volna, hiába volt biztonságban az utazóágyában, zárt ajtók mögött.

2024. febr. 19. 13:18
 14/29 anonim ***** válasza:
59%
Persze. Húgommal mindkettőnknek akkor volt 1-2 év közti kislánya. Az ifjú pár külön gyereksarokkal várt minket. Gyönyörű kis ruhákban wljátszottak ott. Ehettek, aludhattak.
2024. febr. 19. 13:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekfüggő és valamilyen szinten szülő függő is.

A legutóbbi esküvőn ahol voltunk két 2 év körüli kisgyerek volt (egyik az unokahúgom másik az?? harmadunokaöccs?, 2 hónap korkülönbség van köztük)

A kislány szépen ült az etetőszékben, evett, a bulit is élvezte, táncolt, a szülei nem akadtak fent azon hogy aznap borul a napirend, este 10-kor elaludt a babakocsiban a szülők meg még buliztak éjfélig.

A kisfiú a vacsoránál ordítva fetrengett a földön, este 8-kor közvetlenül vacsi után vitték az autóba altatni, a szülők is leléptek 9-kor.

Az én kisfiam még kisebb, de egyelőre nyugis természetű, szerintem ő is vihető lesz esküvőkre.

2024. febr. 19. 13:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagynám egyik gyerekemet sem idegen helyen aludni felügyelet nélkül,pláne úgy,hogy rengeteg idegen is lesz. A bébiőr semmire sem garancia.
2024. febr. 19. 13:47
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

2016- van két éves volt a lányom amikor a húgom férjhez ment.

A templomban is bent voltunk, nem habgoskodott a lányom.

A lagzin pedig a többi gyerekkel szaladgált, biztonságos volt, nem tudták "kiszokni"a teremből sem

Éjfélig ott volt, majd hazavittuk őt aludni, ász omszed néni vigyázott rá...

Mindenki maga ismeri a gyerekét, mennyire lehet elvinni őt ilyen helyekre

Lányomat vihettem, a most két éves fiammal viszont nem vállalnám be inkább 🤣

2024. febr. 19. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
Az enyém örökmozgó. Igaz még nincs 2 éves de az. Na most vele valszeg rohangálás lenne. 1,5 lesz amukor megyunk eskuvore en nem valoszinu hogy vinném. Még gobdolkodom. Ugyanis ennyi idő után lehet hogy önzőség de szertnék kikapcsolódni, de legalább nyugiban enni meg tancolni egyet.
2024. febr. 19. 14:06
 19/29 anonim ***** válasza:
86%

De mi van akkor, ha cuki?

Egy esküvőn senkit nem más gyereke érdekel, mennyire cuki :D

2024. febr. 19. 14:08
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
19: de itt a férjéről és az anyósáról volt szó, nekik gondolom fontos lenne. Ennyi.
2024. febr. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!