Lefogási póz orrszíváshoz 2-3 évesnél?
Velem szemben feküdt széttett lábbal. Én vele szemben ültem a franciaágyon szintén széttett lábbal. Rátettem a lábam a 2 lábára és odahúztam teljesen magamhoz. A 2 keze szintén mehet a láb alá,ha csápol. Egyik kezemmel megfogtam a fejét,másikkal szívtam.
De őt nem kellett olyan mértékben lefogni. Nekünk ez csak ahhoz kellett,hogy elhigyje,tényleg komolyan gondolom az orrszívást.
Betojok milyen kommandós kiképzés kerekedett itt :D
Én a másik irányba indultam, 3 gyerekemnél bejött.
Mindig ott volt a porszívó az orrszívóval - aztán másik gyereknél az orrszívó, volt sima, a harmadiknál pedig elefántos. Ő maga csinálhatta magának, így nem félt tőle és mindig megkönnyebbült, ha kapott utána levegőt. Nem kellett erőszakoskodni sem, megvolt neki is az önállóság lehetősége.
Pokrócba tekerem mint egy palacsintát. Mellé fekszem az egyik lábammall átfogom, a másikkal a fejét a mellkasomhoz húzom.
Már magától kéri amikor folyik az orra hogy Palacsinta legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!