Ki mivel tölti otthon az időt a kistesóval ,amíg a nagyobb oviban van?
Pont így nézett ki négy hónapos koráig.
Utánaar elvolt 10 percig egyedül, 20 percig aludt is 🤣
Amikor elkezdett járni, 14 hónapos korában stabilan, akkor jött minden helyre.
Addig gyorstakaritas, gyorsfozes volt.
Ez ismerős, kérdező 😅
Én alig vártam, hogy önállóan járjon, addig tényleg mindent villámgyorsan csináltam
Most két éves, és jön utánam bárhová megyek, bármit is csinlok a házban.😁
15 hónapos. 4 órában dolgozom mellette, ő addig ma pl a falat pingálta ki (meg a kis lábát) filctollal. De én legalább tudtam dolgozni, ez is valami 😅
Egyébként 5 perc nyugim nincs tőle, csak ha ilyen huncutságokra adja a fejét, amúgy pisilni se tudok elmenni nélküle. Aludni csak rajtam/cicin tud (este is), egyébként meg próbálok mindent együtt csinálni vele, amikor ébren van. Vagy megvárom, amíg az apja is ráér, bár ez zömében akkor van, amikor a nagyot már hazahoztam oviból, így ilyenkor már velük vagyok én is, nem házimunkával foglalkozom. A pihenés az agyatlan sorozatnézés, amíg a kicsi rámcuppanva alszik, de ez is több, mint a semmi.
Miért nem kötöd magadra, míg végzed a házimunkát?
Hordozóval mindent is meg lehet oldani. Mikor alszik pihensz te is. Mikor a férjed hazajön és a nagyobb gyerek is otthon van tudtok minőségi időt együtt tölteni. Nem akkor kell minden házimunkát végezni. Magadat szivatod csak így.
Kösse magára, persze.
Egy tíz kilos gyereket, aki most fedezi fel a világot.
Majd biztos el lesz az anyja hátán..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!