A rúdtánc egy komoly sport (is)
Mivel a gyerekek nem látják benne a szexualitást, így.. nem gondolok róla semmit.
A gyerekek kb. annyit látnak benne, hogy azta a néni pörög a rúdon, de gyorsan mozog, olyan, mint pókember.
Legalábbis az én fiam biztosan pókemberrel hozná összefüggésbe.
Rúdtáncolni pedig nem lehet 6 réteg ruhában, tehát.. az öltözékét sem rónám fel a csajnak.
6! Senki nem mondta, hogy nem látja a gyerek, hogy “szép” vagy “csúnya” a néni, mert van szeme, látja.
Viszont nem szexualizálja.
A szép nénit a gyerek nem attól látja szépnek, hogy jó a cici, kerek a segg, hanem attól, hogy mosolyog, szép a szeme, aranyos az arca.
Ha a csaj síruhában vagy bundában ment volna be, a gyereknek kvázi teljesen mindegy lenne.
Én úgy tanítom a fiamat, hogy mindenki szép a maga módján, csak meg kell találni bennük a szépséget.
Legutóbb villamoson utaztunk amikor felszállt egy szomorkás lány, és velünk szembe ült le.. Nézegette, nézegette, majd megszólalt, hogy “olyan szép a néni, kár, hogy nem mosolyog, úgy biztosan még szebb” A lány elmosolyodott, a fiam közölte, hogy “látod anya, így tényleg sokkal szebb”
Nem volt sem bikiniben, sem alulöltözve..
Mondtam, hogy naívak vagytok. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!