Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit válaszolnátok egy 6 éves...

Mit válaszolnátok egy 6 éves gyereknek, ha megkérdezné, hogy mi az a szex?

Figyelt kérdés

Az iskolában hallotta a szót, mellesleg említette csak meg egyik nap otthon, de nem kérdezett semmit.

Próbálok felkészülni rá, mit válaszoljak, ha esetleg megkérdezi, mit jelent ez a szó.

2024. jan. 16. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%

Én tudtam hat évesen, mert beleolvastam egy kinn felejtett könyvbe :D (anya elmagyarázta utána, hogy mit olvastam)

Egyébként annyit kell mondani, hogy apa és anya éjszaka összebújnak, mert nagyon szeretik egymást, és ha szeretnének, akkor így lesz a kistesó.

2024. jan. 16. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Hat èvesen el lehet neki magyaràzni. Nem túl kicsi hozzà.
2024. jan. 16. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent tudtam mert nálunk az óvodában a gyerekek azt kiabálták, hogy k*** anyádat én meg megkérdeztem mit jelent a k***. 😂😂😂
2024. jan. 16. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Attól, hogy 6 éves még nem kell hazudni. Most azt mondod ez a szerelem, 3 év múlva, meg hogy nincs hozzá köze?
2024. jan. 17. 02:21
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Kár a szerelmet idekeverni, mert azt se érti a gyerek. Egyik ismeretlen dolgot megmagyarázod egy másik ismeretlennel.

Annyi ostobaságot hordtak itt össze, csak remélem, hogy legtöbbnek valójában nincs gyereke.

2024. jan. 17. 02:22
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
62%
Nem fog rákérdezni. Ők ezt már rég megtárgyalták a suliban egymás közt.
2024. jan. 17. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én azt mondanám, amikor anya és apa kimutatják, hogy szeretik egymást, és megölelik egymást, megpuszilják egymást, de csak felnőttekre lehet vonatkoztatni.Utolsó szó helyett lehet keresni egy másik hasonlót.
2024. jan. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!