Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok az egyetlen anyuka,...

Én vagyok az egyetlen anyuka, aki még nem adott tejbepapit a 2 éves gyerekének?

Figyelt kérdés
Mivel én nem szeretem (soha nem is szerettem), valahogy soha nem is jutott eszembe, hogy azt főzzek. Anyum ma kiakadt ezen, hogy hogyhogy nem evett még a gyerek soha tejbegrízt, meg tejberizst... hát nem tudom. Ez akkora nagy bűn? Holnap amúgy megpróbálom megcsinálni... remélem nem lehet nagyon elrontani.
2010. okt. 22. 22:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kaptatok zöld kezeket! :)
2010. okt. 22. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Èn turmixolok bele egy banànt, kis mézet és fahèjat. Csak igy eszik gyümölcsöt . Körtével is fini:) 2 éves a fiam
2010. okt. 22. 23:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Lányok, ez egyre jobb... már megindult a nyálelválasztásom is.. így éjfél felé. :) És 30 éve abban a tudatban élek, hogy utálom a tejbepapit.. pedig ez nagyon jól hangzik!!
2010. okt. 22. 23:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A legfinomabb, ha rizst csinálsz:)

Először főzzd meg vízben jó pépesre (1rész risz 2rész víz tudod:))...majd adj hozzá 1rész tejet és főzz főzz jó puhára:)

Aztán vegyél elő gyümölcsöt, kockázd picire és ha kicsit kihült a rizs,akkor keverd össze:)

Imááádom...Nom-Nom;)

2010. okt. 23. 04:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És ha már megy a tejberizs, csinálhatsz rizskókot is, nálunk azt is imádják a fiúk, gyümölcsöntettel.

Én szeretem a tejbepapit, de el kell találni az állagát. Én nem szeretem, ha "kemény" és majdhogynem rágni kell. Ez a jó a 3 dl tej 2 evőkanál dara. És hidegen sem jó, pont ezért, mert megszívja magát a dara.

2010. okt. 23. 09:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az egyetlen, az fiam sem evett még tejbepapit. Egyszer akartam vele megkóstoltatni, de még arra sem volt hajlandó, hogy megnyalja.

Miért lenne bűn?:) Ismerek olyan anyukát aki a 3 éves gyerekének még tejet sem adott, nemhogy tejbegrízt.

2010. okt. 23. 10:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok! Hát nem eszi. :( Se a fajéhast, se a kakaóst, se a lekvárost. De azért nem adom fel, még máskor is megpróbálom. Pont itt volt a nagymama, úgyhogy ő ette meg! :))
2010. okt. 23. 13:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kétévesem sem evett még tejbegrízt, valahogy nekem sem jutott eszembe, hogy csináljak neki. Szeptemberig szopizott, talán ezért nem gondoltam még rá. Elkezdtem kínálni tejjel, de nem nagyon jött be, a hideg miatt kijött az ekcémája, és egy kicsit erősödött, amint tejet kapott. De tavasszal csinálok neki tejbepapit:)
2010. okt. 23. 22:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
sebaj. majd ha ovis lesz:-)
2010. okt. 24. 07:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk apu szereti. Csináltam egy párszor de a csemetém nem szereti és én se. Még az óvónéniknek is mondtam, hogy ő ezt nem szereti és ne erőltesség ha ilyen kaja ven. Erre ők kiröhögtek, hogy jó ha egy évbe 1X adnak ilyet. Pedig az én időmben ez rendszeres kaja volt az ovis és iskolás menzán. Lehet ott utáltam meg.
2010. okt. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!