Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok az egyetlen anyuka,...

Én vagyok az egyetlen anyuka, aki még nem adott tejbepapit a 2 éves gyerekének?

Figyelt kérdés
Mivel én nem szeretem (soha nem is szerettem), valahogy soha nem is jutott eszembe, hogy azt főzzek. Anyum ma kiakadt ezen, hogy hogyhogy nem evett még a gyerek soha tejbegrízt, meg tejberizst... hát nem tudom. Ez akkora nagy bűn? Holnap amúgy megpróbálom megcsinálni... remélem nem lehet nagyon elrontani.
2010. okt. 22. 22:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
elrontani nem lehet:). Én próbáltam adni 1-2 szer a fiamnak, szintén Anyum unszolására, de nem ette meg. Azóta sajnos kiderült, hogy lisztérzékeny, így többet nem is próbálkozom ezzel.
2010. okt. 22. 22:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet hogy egyetlen:-)

300 ml tejbe 2 evőkanál búzadara. Nem lehet elrontani. Csak várni kell mig megdagad.

2010. okt. 22. 23:00
 3/20 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem eszi meg az enyém se, akkor kuka, mert most megkérdeztem, és az apja sem szereti. :( Mi egy ilyen család vagyunk. Mindegy, holnap kipróbáljuk azért :)
2010. okt. 22. 23:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi!!!! Hát télleg nem egy bonyolult találmány. :) Hidegen is lehet enni, vagy csak melegen jó?
2010. okt. 22. 23:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
hát ebben az arányban olyan pont jó ehető állagú de mindenképpen melegen ajánlanám. egy lehelletnyi porcukorral (vagy a grizbe tegyél egy kicsit hogy ne legyen fűrészpor izű) és egy kis fahéj:-) isssteni. Majd ird meg hogy izlett!
2010. okt. 22. 23:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: gyümölccsel vagy lekvárrral is feldobhatod.
2010. okt. 22. 23:07
 7/20 A kérdező kommentje:

Kööööszönöm!!! Nagy puszi a tippekért! :)

Mindenképp megírom. Még lehet, h a végén nekem is ízleni fog? Meg fogom kóstolni. Anyu azt mondja, gyerekként is eltoltam. Felnőttként meg soha nem is jutott eszembe megkóstolni.

2010. okt. 22. 23:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kakaóval vagy fahéjjal szeretik legjobban. A fiam még halmozza is az élvezeteket,mert fahéjat és lekvárt is kér rá.
2010. okt. 22. 23:09
 9/20 A kérdező kommentje:

:) Tud élni a Fiad! :)

A fahéjat csak a gyereknek adom, én nem szeretem a fahéj ízét. Most visszagondolva, lehet, hogy ezért nem ettem meg soha? Na mindegy, nem fosztom meg a csemetémet a jótól. :)

2010. okt. 22. 23:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen segítettem! Sok sikert!
2010. okt. 22. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!