Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik éltek, élnek panelben,...

Akik éltek, élnek panelben, azokhoz szól a kérdésem. Volt-e problémád a szomszéddal, pl.aki alattatok lakott, hogy a gyerek zavarja őket? Pl. Auto tologatás ilyesmi miatt

Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 19:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
77%

30, ugye?

Oviban az én gyerekeim a "legjólneveltebbek", csak égetnivalóbb kölyköt látok, mégse költöznék magunk alá, még úgy se, hogy nem panel, hanem tégla. ;)

Pont attól vagyunk hangosak, hogy neveljük a gyerekeket és nevelés alatt nem ordibalast értek, hanem épp a visítás, hangoskodás leállítását.

2024. jan. 12. 08:39
 32/36 anonim ***** válasza:
75%

bizonyos foku zaj természetes amikor a feletem lako cipöben végig ment az elöszobájåban vagy valami le esik. nem szoltam.

most sem szolok mikor az alatunk lako fur valamit a lakåsában.

az egėsznapos orditás hangos zene hallgatás hogy más is hallja stb az zavaro igen.

2024. jan. 12. 13:28
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
30#as Nyugtasd ezzel magad. Ha véred a gyereked vagy üvöltesz nevelés helyett,akkor persze,hogy azok vagytok. Bar
2024. jan. 12. 14:49
 34/36 anonim ***** válasza:
Bár nem nekem címezted. Lemaradt a végéről. 33# voltam.
2024. jan. 12. 14:49
 35/36 anonim ***** válasza:
80%

30as, miért lenne már hangos? Értelmesen, normál hangerővel mondom neki, hogy nem szabad, ha nem hagyja abba, akkor elveszem, vagy megy a bünti sarokba stb. Ha harmadjára se érti meg, foganatosítom a beígért büntetést. Nem azt mondom, hogy néha nem emelem fel a hangom, de nem üvöltök velük mint a sakál. És nem hirtelen kezdtük a nevelés, már születése óta, a szintjének megfelelően magyaráztunk.

DE igen, van hogy az enyém is hangosabb, de azonnal igyekszünk letörni a szarvát, valamint, míg otthon vagyok, legalább napi 3-4 órát vagyunk szabad levegőn. Tudja hogy ott mehet, ugrálhat, akciózhat, otthon nem.

Nekem a másik kedvencem, hogy az olyan anyák, akik nem nevelik a gyereket, nem szólnak rá ha őrültként viselkedik otthon és mást zavar, ők az elsők akik rohannak szólni másnak, ha az hangoskodik.

Mikor még nem volt gyerekünk, egy két gyerekes család lakott felettünk (most is mondjuk). Na ők kb semmiért nem szóltak, a gyerek még 8-9kor is rohangált, labdázott, tornyot épített majd ledöntött. Egyszer felmentem szólni, mert ez szerintem már nagyon nem normális. Elhordott mindennek, meg hogy ne mondjam meg mit csinálhatnak az ő gyerekei stb.

Eltelt pár hónap, megtudtuk hogy jön a baba, elkezdtük a felújítást. Nem telt el két nap már ránk verte az ajtót üvöltve hogy azonnal kussoljunk, mert az ő gyerek így nem tud délután aludni délután 13-13.30 körül volt) Na akkor meg én küldtem el őt, ahogy ő engem, és még neki állt feljebb. Na az ilyenektől mentsen meg mindenkit az isten.

2024. jan. 12. 15:27
 36/36 anonim ***** válasza:
8%
35# Mert gondolom a 30-as szerint az hangosabb,ha halkan elmagyarázod az amúgy is normálisan nevelt gyereknek mintha hagyod a falon labdázni. :D Gondolom könnyebb ezzel takarózni,hogy ha neveletlen a gyerek,hogy hát másé is ilyen biztos.
2024. jan. 12. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!