Férfi vagyok, a 4 éves kislányomat viszem moziba. Ha wc-re kell menni akkor a férfi vagy a női wc-be kell vinnem?
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 11:33
1/21 anonim válasza:
Férfibe viszed magaddal, de nézz be előtte.
2/21 anonim válasza:
Mozgasserult wc szerintem a legjobb valasztas, ha van.
3/21 anonim válasza:
Roki ha van, ha nincs, akkor a nőibe bekopogsz és óvatosan benyitsz, hogy a kislányt nem akarod a piszoárnál farkok látványával sokkolni. Úgyhogy elnézést.
Be ne vidd a férfi wc-be.
4/21 anonim válasza:
Női vagy mozgássérült wc.
4 éves való moziba?
Nem vittem ennyi idősen egyiket se.
5/21 anonim válasza:
4 rajzfilmre simán be lehet ültetni ha végig bírja ülni.
De nyilván nem ez volt a kérdés.
6/21 anonim válasza:
Férfibe vitte a férjem a lányunkat. Benéz előtte,hogy mizu. És ott is van rendes wc ajtóval.
7/21 anonim válasza:
Én a nőibe vinném. Az ajtóban megállsz, és fennhangon megkérdezed, hogy bemehetsz-e a lányoddal. De ha van rokivécé, akkor oda.
8/21 anonim válasza:
1es 6os lényegébe ugyan azt írta. Egyil 41 másik 100 pontos😅
9/21 anonim válasza:
Mozgássérült, pelenkázó helységbe. Ha ott nincs ilyen esetleg, akkor a férfibe. Persze előtte körültekintőnek kell lenni.
10/21 anonim válasza:
Körültekintően a férfiba ...Bemész üres, mire kijössz 4en lógatják a brét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!