Másfél évesnek mennyire lehet hátrahúzni a bőrt?
Olvastam itt valamelyik nap egy kérdést, hogy 1 év alatti babának már szépen hátra lehet húzni a bőrt a kukacán.
Na az én fiam másfél éves, neki egyáltalán nem lehet hátrahúzni. Egy nagyon szűk kis lyuk van neki, és annyi. Ez probléma? Mennyire kellene tudni hátrahúzni ennyi idősen?
Semennyire. Meg se kellett volna próbálni.
Most komolyan ennyire el akarjátok rontani? Minden egyes felesleges húzogatással növelitek a mikrosérülések esélyét, ami növeli a tényleges szűkület, a letapadások, gyulladás előfordulási gyakoriságát.
1 hónapja voltunk státuszon, akkor mondta.
De valamelyik nap olvastam itt egy kérdést, és talán 10 hónapos babára írta az anyuka, hogy teljesen hátra lehet húzni a fiának. És elgondolkodtam, hogy akkor a dokinak igaza lehet, és én rontottam el valamit.
Vannak orvosok akik ajánlják,és vannak akik nem.
Az egyik fiamnak huzkodtam(10 éve) a másiknak már nem.(5 éve)
Egyikkel sem volt probléma soha.
Nem te csinálod rosszul,osszezavarodnak az anyukák,mert egyik ezt mondja a másik azt.
Ameddig engedni, azért egy babának is tisztítani kell. Megy az lejjebb, csak így nem látod.
Az enyém kétéves, már rég látszik a makk rész.
A nagyobbik fiam úgy 5-6 lehetett mire teljesen elérte a normális állapotot.
8!
De itt nem csak letapadásról van szó. Így nem tudja egyáltalán hátrahúzni,ha a lyuk annyira picike. Az nem tágul ki magától sajnos. Van egy picike esély rá, de nagyon kevés.
Ahol a lyuk megfelelő méretű, ott lehet húzkodni vagy nem húzkodni.
De a pici lyuk nem nő csak úgy meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!