Mit csináljak, ha folyton az asztalra mászik?
Utolsó. Ne viccelj, szerinted, akinek felmászik a gyereke az nem mondta el neki, és hozta el? Feltaláltad a spanyol viaszt! Tedd össze a két kezed, hogy alapból könnyen irányítható a gyereked. Nem mindenkié az, van, aki hetekig, hónapokig naponta 30x mondja el, és hozza el, de erősebb akaratú a gyereke, aki nehezebben hunyászkodik meg a szabályoknak.
Kedves Kérdező!
Csak azt tudod tenni, hogy elbarikádozod, nem engeded oda, elhozod, igen, hónapokig, igen napi 50x. Találni fog majd idővel mást, és akkor majd azt kell megakadályozni. Semmi baj nincs se vele, se veled, vannak mozgékonyabb, határozottabb, kevésbé hajlékony jellemű gyerekek, hozzájuk sokkal több türelem és megértés kell.
Van itt most nagyon valaki(15-ös),aki olyan szinten kiégett és mocskos szája van,hogy hihetetlen. El nem tudom képzelni otthon mit él át,hogy ezt adja itt ki. Nagy gáz lehet ott. Picit sajnálom is.
Kérdező,ennél többet sajnos nem tudsz,jól csinálod. 13# voltam.
Tök jó, hogy mindig feltűnik egy nevelő zseni. Azért mert a te gyereked olyan amilyen, a másé még lehet teljesen eltérő habitusú. Nem kell egyből leírni a másikat, hogy biztos nem neveli meg rendesen. Két gyerekem van. A fiam párszor próbálkozott felmászni az asztalra. Minden alkalommal elmondtam, hogy nem szabad, arrébb vittem és ennyi....többször nem próbalkozott. Na de a lányom az teljesen más. Ha 100x elmondom neki és elviszem onnan akkor is tovább próbálkozik kitartóan. Semmi nem működik nála. Most az a módi, hogy az asztal köré elborítom a székeket, így ha oda is akar tolni valami mást már nem olyan egyszerű a történet és inkább feladja.
Mind két gyerek ugyan azt a nevelés kapja mégis teljesen mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!