Sűrű pislogás? Mitől lehet? Nincs nagy baj, ugye?
amit az első válaszoló ír, az a tic. idegrángás. sok embernek van, ha idegileg kimerült, nem kipihent stb, pl a szem alatti vékony bőr vagy a lábban valamelyik ideg.
mekkora a gyermeked? én első körben a gyerekorvoshoz vinném.
amgy az epilepsziának vannak egyéb tünetei is. pl. a minornak a gyakori elbambulás, a majornak meg ugye a roham.
Én voltam hasonló / és még most is gyakran / állapotban.
Én is először szemészhez mentem, de sajnos ez nem szemészeti probléma hanem idegrendszeri. Nem akarlak megijeszteni, lehet, hogy a kisfiadnál nem az csak azért irom le az én esetemet, hogy éreztessem, hogy lehet bárminek a következménye. Én azt ajánlom vidd el gyermekorvoshoz és bízunk benne, hogy Ő megtalálja a megoldást a gyógyítására. Hány éves a kisfiad? Olyanról is hallottam, hogy mikor bölcsödébe vagy óvodába került a gyerek akkor jelentkezett ilyen tünet.
igen, elbambulás lehet a tünete, ui. ez egy klasszikus kisroham. azt nem mondom, hogy minden elbambulás az, de hogy minden kisroham elbambulás, azt igen. az én kislányomat vizsgálták ez irányban, onnan tudom. volt eeg vizsgálat is, és ott negatív lett hálistennek, meg monduk 2 gyermekneurológus is látta, és mindkettő kizárta. az elbambulás amúgy megvan a mai napig nálunk, de sztem olyankor csak elgondolkozik vmin, ahogy egy felnőtt is teszi. de nálunk pl ez a pislogás nem volt, és nem is kérdezte soha egyik orvos se, hogy ha epi gyanú van, akkor netalán sűrűn pislog-e.
de nem vagyok orvos, vidd el mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!