5 éves fiam tikkel a szemével, forgatja. Tenyleg elmúlik?
Ezeket én is csináltam, de később is, 10 éves korom körül. Akkor "hagytam abba", amikor kezdtem cikinek érezni, de amúgy a mai napig b*sztatom valamimet. Szüleim tudtak róla értelemszerűen, néha megkérdezték, hogy miért csinálom, de komolyabban nem foglalkoztak vele sajnos.
Szerintem adhd, mert minden erre mutat, ha lesz időm rá, szeretném kivizsgáltatni.
Én is azt mondom, hogy figyeljetek rá és ha kell, avatkozzatok be, ne vegyétek félvállról, mint az én szüleim annak idején.
3 hónapja nézték státuszon a szemét az rendben volt.
Egyke gyerek, nagyon kiegyensúlyozottnak gondolom, oviba is szeret játni, nem törtémt semmi a családban ami okot adna feszültségre. Folyton azon agyalok mit rontottam, teljsen kötődően nevelem
Ha azt akarod, hogy tudatosodjon benne, hogy ő valamit csinál, amit nem kellene, s ez odáig fajuljon, hogy majd még felnőtt korában is problémát jelentsen neki, akkor nyugodtan szólj rá.
Az én szüleim így cseszték el az életemet a dadogással...
A tikkelés meg fejrángás nagyon nem pszichológusi kompetencia, ez idegrendszeri, tehát neurológus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!