2,5 éves gyerek hány darabos kirakóval tud játszani? Ajándékba lenne.
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 10:48
1/10 anonim válasza:
Unokahúgom 3, fél éve 12-16 darabosokat rakott.
2/10 anonim válasza:
Az én 3 éves lányomat a 4-5 darabosnál többiek pl nem kötik le. Gyereke válogatja.
3/10 anonim válasza:
2 évesen 9-12 darabosakat rakott ki, de gyerekfüggő.
4/10 anonim válasza:
12-20
3+-osan kezdett 20-48 darabosokkal játszani.
5/10 babyboom567 válasza:
7 évesen gyerekem van ,a 9 darabos is csak akkor érdekli,ha ott ülök mellette,ki tudja rakni ,csak baromira nemérdekli.Szóval előbb kérdezd meg a szülőt,hogy kirakózik-e a gyerek.2,5 évesen az én gyerekem, max feldobta a darabokat és alá állt,hogy esik a hó.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondták, hogy nagyon szeret kirakózni.
2023. dec. 15. 12:42
7/10 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Nekem 2 évesen ráunt az ilyen 9-10 darab körüliekre, és csak a 24 darabossal van el. Egy darabig eljut magától, aztán kér segítséget, szóval egyedül még nem boldogul vele teljes egészégen, de a kisebbek meg már uncsik neki.
8/10 anonim válasza:
AZ enyém egyet se tud szegénykém, mondjuk 2 darabot még összepasszint, de nem érti, hogy kell összeforgatni a darabokat, valamiért erre nem állt rá az agya, pedig másban nagyon ügyes.
9/10 anonim válasza:
Keress olyat, amiben különböző darabszámúak vannak. Trefl gyárt ilyeneket. Van olyan, amiben pl. 4 kép van, kb. 10, 20, 30, 40 db-osak egyenként. A szülő majd látja, hogy mit adjon neki abból oda, a többit elteszi.
10/10 anonim válasza:
A rokonságban 9-18db-os kirakókat raknak ki a hasolnó korú gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!