Ciki esőben-hóban-fagyban gyalog vinni a gyerekeket az oviba?
Talán hülye kérdés. Nincs jogsim (90+ óra vezetés és 4 sikertelen vizsga után feladtam), de ezzel kb. én vagyok az egyetlen anyuka a környezetemben.
Csókos kertvárosi övezetben lakunk, gyerek-gyerek hátán, mindenki autóval viszi őket a helyi oviba, pl. munka előtt. De ha esetleg gyalog, mert otthon van kistesóval, rossz időben akkor is beteszi a gyereket a kocsiba..
Lassan ovis a gyerekem, és azért eszembe jutott, hogy szegény gyerekem pl. egy ilyen szakadó esős napon is gyalog megy az oviba... Jó, pár perc az ovi gyalog az ő tempójában is, inkább a suli lesz gáz, ami már fél óra gyalog..
20,ha menni kell akkor menni kell
Gyereket jól feloltoztetni és kész
Nekem a lányom mellett a fiamat is vinni kell babakocsival.
Igen,van,hogy kellemetlen de valahogy el kell jutni az iskolába..
Nem maradhat otthon mert nem olyan az időjárás..
Ráadásul taxit sem hivhatunk,falun élünk,és ha a városból kijönne a taxi drága lenne,ráadásul körbe is röhögnenek,hogy 25 perc miatt taxit rendeltem..tehát marad a gyaloglás mindenféle időjárásban.
20 akkor kérd meg azt aki szerint ciki,hogy álljon meg a gyerekedert az autójukkal.
Hidd el nem lesz mindjárt ciki amit csinálsz...
Szinte mindig autóval viszem a gyereket az oviba, ha a férjem viszi, akkor ő is, mert ő utána megy tovább dolgozni.
Én kényelmes ember vagyok ahhoz, hogy 2x1,5 km-t sétáljak az oviba reggel (utálom a reggelt), de legalább beismerem. Ha délután jó idő van, akkor szívesen megyünk érte a tesóval gyalog. Soha, egyetlen egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy ciki lenne, hogy autóval jöttünk, vagy ciki lenne, hogy más gyalog jött. Mégcsak nem is szoktam figyelni ki mivel jár, szóval komolyan nem értem.
Mellesleg van az utcánkban egy anyuka, akinek nincs autója, sokszor felajánljuk, hogy elvisszük őket (időjárástól függetlenül). Van hogy él vele, van hogy nem. Egyiket sem érzem cikinek, az ő dolga.
Nekem ugyan van jogsim, kb 3 vagy 4 hónapja, de nincs az a pénz amiért én volán mögé ülnék, sem gyerekkel sem nélküle.
Van lábam, busz, babakocsi, hordozó, kismotor, bicikli.
Leéltem 33 évet autó nélkül és nem haltam bele.
Neeem! Nincs rossz idő, csak rossz öltözék! Nekem mondjuk van jogsim, de pocsolyazast, Bogár nezegetest is beleszamolva 20 perc seta az ovi ez szuper
Levegozes, ekkor beszélgetünk a legjobbakat. Hóban szankoval mentünk. A lanyaim SOHA nem mondtak, hogy menjünk autoval. A nagyobb 3. Éve jár ovodaba, ezalatt 4 alkalommal ültünk autoba, orkán erejű szélben és hatalmas esőben. De szép nélkül szakadó esőben esőkabát van, gumicsizmaban csodalatosakat setalunk. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!