Meddig erőltessem a bölcsiben alvást, ha nem megy?
Figyelt kérdés
3 hete jár a fiam bölcsibe, két hete alszik ott. Jól érzi magát, szépen elalszik, de gyakran felkel, és másfél óra után annyira sír, hogy mindig hazahozom. Itthon még alszik egy háromnegyed órát kb.
A bölcsisnénik azt mondják, meg fogja szokni, de nekem megszakad a szívem, amikor sírva hazahozom. Mikor fogja megszokni? Meddig "kínozzam" még szegényt? Még jövő héten itthon vagyok, aztán kezdek a munkahelyen, és már nem fogok tudni jönni érte alvás után.
2010. okt. 21. 14:03
1/1 anonim válasza:
Szerintem pontosan akkor fogja megszokni, amikor Te már nem leszel ott vele. Tudja, hogy most várod és ki akarja harcolni, hogy mellette legyél. Az én fiam 13 hónapos volt, amikor el kellett kezdenie bölcsibe járni. Én csak az első nap voltam vele 5 percet, mert utána elküldtek a bölcsis nénik azzal, hogyha baj van, majd telefonálnak. Másnap már ott is aludt, és csak délután mentem érte. Szerintem, ha észleli majd, hogy nem vagy ott felkeléskor, meg fogja szokni, és vígan fog uzsizni és játszani a többiekkel! Nyugi! Menni fog nektek is! Ne parázd túl, mert azt a gyerek megérzi, és ő is idegesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!