Milyen magas láznál szoktatok hűtő fürdőzni? 39 re a Nurofen nem hatott, már 39,3.
Szerintem most már hűtőfürdőzd a gyereket. Szépen, óvatosan hűtsd a vizet, ne rögtön hidegbe ültesd. Így is elég kellemetlen lesz neki.
Gyors gyógyulást kívánok neki!
Ilyenkor mindenképpen meg kell nézetni orvossal? Eddig más tünete nincs, illetve pici nátha, ami az előző betegségéből maradt...
Sajnos októberben kezdte az ovit, eddig 7 napot járt. :o((
Minden héten orvosnál vagyunk, de most én is beteg vagyok, és már cikinek érzem a doktornőt "rángatni".
Sikerült fürdővel!
Már csak 37, 2-3 :o)))
A doktornő azt mondta, holnap kijön, ha kell, addig úgysem derül ki, mi lesz belőle...
Hát igen, de a meccsnek még nincs vége. Most lefektettem, de érzem a homlokán, hogy kúszik vissza...
Azért köszi!
:o)
Ha kell, ezt fogjuk ismételgetni...
Szia!
Hogy van a pici? Mi 1,5hétig kínlódtunk "csak" lázzal. Ebből 3napig küzdöttünk meg alíg lehetett levinni neki.Váltogattam a kúpokat nurofent, antipiretikus kúpot ill. panadol szirupot kapott. Ha nagyon makacs volt akkor a hűtőfürdő után betekertem vizesruhába.
Remélem nektek nem lesz ekkora gondotok és mielőbb meggyógyul a babád! :)
Köszi az érdeklődést!
Éjszakánk húzós volt, hűtőfürdővel, de végre a 4. kipróbált gyógyszer, a Panadol baby levitte a lázát!
Így kettő és nyolc között aludt, és csak reggel ment fel újra a láz...
Ma jön a doki, és megnézi.
Remélem, az a "három napos láz" lesz, és akkor elmúlik most már holnapra.
Egyébként a "babám" már 3 éves :o)
De van egy egy éves babám is, ő szerencsére nem kapta el, pedig össze vagyunk zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!