Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írnátok tapasztalatot nekem a...

Írnátok tapasztalatot nekem a Lego Duplóval kapcsolatba?

Figyelt kérdés

2,5 éves gyereknek lenne. Soha se nézegettem semmilyen Legót,anyukás csoportba viszont annyira dícsérték hogy felfigyeltem rá énis.

" A gyerek kedvence"

"Megungatatlan"

" Mint felnőtt még énis eljátszok vele"

" A gyerek mindig legótkér annyira szereti"

2023. dec. 4. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém olyan 20 hónapos kora óta játszik vele, akár egyedül is negyed órát. Minden nap előveszi, de általában csatlakoznunk kell nekünk is a játékhoz. 2 éves most.
2023. dec. 5. 08:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekelte, egy vagon pénzt kiadtam érte. Aztán a sima lego-t vettem, az sem érdekelte, de a lányom alig játszik valamivel, úgyhogy más gyereknél simán beválhat. 2 és fél évesnek oké.
2023. dec. 5. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben például vannak házak, figurák, autó, állat, ...

2023. dec. 5. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy 2,5 évesnek kevés... Én a Marketplace-en vennék használtan egy csomó duplot, akár ömlesztve is, hogy tényleg lehessen építeni. Ebből a pár kockából nem lehet.
2023. dec. 5. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Azert ez nem par kocka, boven lehet egy alapkeszletbol is epiteni. Lehet tobbet venni, persze, de pl a kisfiam olyan kreativan jatszik 3 kaviccsal is, hogy az hihetetlen.

Ne becsuljuk le a gyerekeket :D

2023. dec. 5. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Az én nagyobbik fiam lassan 6 éves, és még mindig játszik vele. Nem volt egészen 2 éves mikor az első készletet kapta, azóta minden karácsonykor azt kér. Van neki már a hagyományos kis méretű legója is, azt is szereti de a duplóval mai napig többet játszik.
2023. dec. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!