Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan "kárpótoljátok" a...

Hogyan "kárpótoljátok" a gyereket, ha betegség miatt kumarad ovis mikulásból, karácsonyból?

Figyelt kérdés

Olyan kevés ilyen alkalom van, olyan izgatottan várta és most úgy néz ki, nem mehet még akkor oviba.

Még nem mondtam meg neki, bizakodunk, hogy addigra a doki elengedi. De tudom, hogy nagyon csalódott lesz, ha kimarad belőle

2023. dec. 1. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha nekem van otthon 5 hetesem a nagyot nem vinném 2 hónapig, vagy dehogy én egyáltalán nem vittem a nagyot,csak mikor már a kicsi is ment.

Én a 2 naggyal kb mindig otthon voltam mindent is összeszedtek pedig közösségbe sem járzak, a kicsinél lesz...rom, negyednyire sem olyan beteges.

Kisgyermek nevelő vagyok a 20 évem alatt abból a sok gyerekből aki hozzám jár 1 súlyos betegség volt, és kb 10 korházas, a normál immunrendszerű gyerek nem hal bele egy kis takonyba.

2023. dec. 4. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11es, csakhogy az ovi sajnos kötelező, nálunk egyszerre 3 napnál többet nem igazolhat a szülő, ha sokat hiányzik orvosi igazolás nélkül akkor szólnak a gyerekjólétinek. Nekik is könnyebb lett volna ha nem kell minden reggel felcuccolni a nagyot, meg ebéd után menni érte.

És nem kis takony volt hanem RSV, lélegeztetőn volt a pici két napig.

2023. dec. 5. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!