Lázas 1 éves, minden előjel nélkül? Menjek orvoshoz?
A 13 hónapos fiamnak este fürdetés után hőemelkedése volt, ami lázzá alakult. Próbáltam hűteni, kapott flamborint is, mert elég sírós lett a láztól. Èjjel kétszer kelt, mert 39 fokra felkúszott a láza, volt hogy meghaladta. Egyik esetben flamborint kapott, másik esetben pedig kúpot adtam neki. Most várom hogy hasson a kúp és vissza tudjon hűlni az alváshoz.
Semmi más tünete nincs eddig, csak ez a láz, ami elég kitartóan visszakúszik 39 fokig.
Szerintetek ma felhívjam az orvost, vagy várjak keddig? Kedden muszáj szólnom vagy találkoznom vele, mert aznap nem kaphat oltást ha lázas. Viszont akkor meg rá tud majd nézni.
Ötlet?
Szerdán lazasodott be a fiam.
Pénteken vittem orvoshoz,mert nem ment le neki 38,5-nel alacsonyabbra..
Mandula gyulladás .
Szerintem vidd el,az nem árthat
Én kivárnám a keddet, nem rohangálnék az ügyeletre. Nálunk pl ilyennel, hogy csak láz, el is hajtanának. Ha van mellé egyéb tünet, akkor foglalkoznak csak a gyerekkel.
A lázát csillapítsd, igyon. Kedden meg doki.
A környékünkön most vírus tombol.
Semmi tünet, a dokik sem találnak semmit, csak láz.
Fiam 7napig volt egyhuzamban lázas, lányom 3napot.
Baránőm lánya 4 nap, másiké most lázasodott vissza 3.x. 3-3 napig tartott neki, most újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!