Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok ilyen időben az...

Mit adtok ilyen időben az ovis kisfiatokra?

Figyelt kérdés

Ki miben viszi ilyen hűvős, de még nem kifejezetten hideg/havas időben a gyereket oviba?

A sínadrágot még túlzásnak érzem, a sima bélelt melegítőt meg kevésnek.

Láttam olyat, hogy harisnya+melegítő és bentre rövidgatya a harisnyára, de az olyan furán néz ki nekem 🙈 A kislányommal így csináltam, de ugye ő felvett egy szoknyát vagy kantáros rucit az totál másképp néz ki. Néztem ilyen kisfiú leggingseket is, de nekem valahogy az sem tetszik a kisfiamon, olyan lányos vagy nem is tudom.

Tudom az ovi nem divatbemutató, de azért szeretném hogy kinézzen valahogy szegény gyerek. 😃

2023. nov. 27. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Vekony nadrag+vastag belelt ra. Bent a vastagat leveszem rola.
2023. nov. 27. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Softshell nadrág. Alá indulaskor semmi. Bent amikor kimennek, akkor a vékony pamutnadrágra veszi fel, mert lusta levenni.
2023. nov. 27. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ráadtam reggel a téli overált, vékony gatyára.

Itt mikor mentünk esett a hó 0-1 fok volt

2023. nov. 27. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

-5 fokig elvan melegítő naciban. Alatta ráadom a kantáros overálnacit.

Gyerek válogatja, az enyém extrém izzadós.

2023. nov. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!