7,5 éves kislány arcán megjelent egy szőrszál?
Nekem az államon van ilyen, egyetlen szál nő mindig, anyámnak a vállán... szerintem mindenkinek vannak ilyen furán növő szőrszálai, csak nem mindenkinek feltűnő helyen.
Én kamaszkorom óta gyakorlok a bibircsókos vénasszony létre. :)
Nekem is az államon van 😀
Azaz volt, már pár éve nem nőtt vissza... igaz, nem fehér volt, hanem jó sötét... 🙃
Én emiatt nem vinném sehová külön, de ha bármi más miatt kellene orvoshoz vinni, akkor lehet megemlíteném (nyilván nem a fogászaton vagy baleseti sebészeten 🙂).
Engem is érdekel, hogy a bőrgyógyász ezenkívül mit csinálna vele.
Amúgy tök jó, hogy időben észre lett véve, ha mindig kihúzzátok, egy idő után lehet, hogy elhal.
A borgyogyasz semmit nem csinálna. Endokrinologus megnézné a hormonjait.
Lehet csak "eltévedt" a szorszal, lehet hormonális háttere van, amit lehetne kezelni.
Azzal nem veszít az ember semmit, ha elviszi a gyerekeket a haziorvosahoz és elmondja a problémát
1
Most nem azért, de ha ilyen marhaságokkal mind orvoshoz szaladgálnak az emberek, akkor leterheltebb lenne az egészségügy, mint a covid idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!