Egy nő állán hirtelen megjelenő vastagabb szőrszál milyen problémát jelezhet?
Lehetne azt mondani, hogy genetikailag alapból erős a szőrzetem, de nem emiatt van. Alapból vékonyszálú gyenge szőröm van, viszont az államon kb egy éve megjelent egy hosszú, erősebb szőrszál. (Csipesszel szoktam kihúzni, de újból kínos). Most látom hogy kezd egy újabb megjelenni, ami még nem olyan erős, de kezd hosszabb lenni.
Nem értem mi okozza, mivel alapvetően sose voltam szőrös típus sehol sem, vékony, gyenge világos színű a szőröm. Az említett szőrszál teljesen "kilóg a sorból".
Egyénfüggő, hogy kinél hol, mekkora, milyen szőrök fordulnak elő, de ez teljesen normális.
Sajnos ilyen az élet. :)
Nekem a combom hátulján van néhány ilyen meg az alhasamon. Én is mindig kihúzom, aztán annyi. Kamaszkorom után jelentek meg először, se el nem múltak, se számottevően nem szaporodtak azóta, pedig 30 körül járok.
Ha esetleg a ciklusoddal sincs minden rendben, akkor okozhatja hormonális probléma is.
De leget teljesen ártatlan jelenség.
nekem is van.
23/N
58 kg vagyok és 170 cm
ciklusom pontos szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!