Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nem vesz el mástól játékot...

Ha nem vesz el mástól játékot a gyermek, ez tényleg autista tünet?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek meséltem, hogy a fiamnak vannak hisztijei, amelyet én a dackorszaknak tudok be. Nem ismeri a fiamat, csak online beszélgettünk. Kérdezte hogy elvesz-e mástól játékot, mert az jó ha igen. Akkor tuti neuro akármi. De ha nem, akkor autista tünet. Mondom nem jellemző, hogy más gyerekektől elvegye, de a sajátját félti. Illetve mondtam, hogy a bölcsiben állandóan dicsérik stb. Azt mondja az nem jelent semmit, ezt úgy hívják maszkolás. Ja és persze, hogy kiemelkedő képességű e. Mondtam okos beszél stb, mondókázik, énekel ennyi. Halandzsázik is
2023. nov. 26. 22:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem vettem el senkitől semmit, csöndes, szobanövény jellegű szófogadó gyerek voltam. De abszolút nincs semmi bajom. Úgyhogy nyugi :)
2023. nov. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!