Hogyan kezelitek a helyzetet? Alsó szomszéd (panel). Bővebben lent.
Amióta a fiam járni tud és futkosni, állandóan fel-kopog, csenget, leveleket ír. Eleinte mindig rászóltam a fiamra, de mivel rettegni kezdett a kopogásoktól, akkor is, ha valami más zajt hallott, így abbahagytam, nem szóltam rá. Fogalmam sincs mekkora zajt tud csapni egy másfél-2 éves kisgyerek, de a lényeg, hogy naponta max. 10-15 percig játszik úgy, hogy közben szaladgál, de már az első pár percben felkopognak. Pl.: amikor hazaér az apja és örömében fut egy kört, a néni azonnal jelzi nemtetszését.
Beszéltünk már vele, tudja, hogy van gyerek, de egyszerűen nem tudom jobban korlátozni, így is eléggé szigorúak vagyunk vele. Tényleg sok lenne, az a pár perc, amikor boldogan szaladgál? Ti mit tesztek? Tilos a lakásban szaladgálni?
Ráadásul a napokban érkezik a kistesó...
Szerintem legközelebb kedvesen kérdezd meg, hogy miben zavarta meg a kisfiad a "hangoskodással". Éppen aludni próbált, vagy esetleg a TV-t nem hallja tőle? Mondd neki, hogy nyugodtan hangosítsa fel a Tv-jét, téged nem zavar.
Egyszerűen nem is értem az ilyen összeférhetetlen embereket.
Ne foglalkozz vele, ha felkopog hát felkopog. Ha feljön, kedvesen köszönd meg hogy szólt és folytassátok amit addig csináltatok. Majd megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!