Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek egy mérettel nagyobb...

Vennétek egy mérettel nagyobb overált?

Figyelt kérdés

Kisfiam most 80-86-os méretet hord. Vékony kisfiú, nincs 10 kiló.

Vettem neki 86-os overált. Éppen jó. De a 92-es meg hatalmas volt ehhez képest. Vennétek nagyobbat? Vagy maradjon ez, aztán hátha kihúzzuk vele?

Igazából mostanában lassan nő, max 1-2 centit havonta.

Ekkora rá a 86-os:

[link]

2023. nov. 22. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Én overálokból mindig egy számmal nagyobbat veszek. Mert ahogy csúszik-mászik szaladgál, mindig felcsúszik a lábánál/karjánál, meg amúgy is alá még kényelmesen be kell férnie egy rakat ruhának (pulcsi, szoknya- amit akár hajtogatni kell, hogy beférjen :D -, akármi). És egyébként is jobban melegít az a ruha, ami nem passzentos éppen. Szóval én a nagyobbra szavazok. Vagy amit mondanak a többiek, párhuzamosan a kettőt, aztán majd meglátod, mikor mire van szükség. De én eddig akármikor vettem méretben (papíron) megfelelő overált, igazából az mindig kicsinek bizonyult.
2023. nov. 22. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, mintha ráfeszülne a gyerekre. Vennék egy mérettel nagyobbat.
2023. nov. 22. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egyel nagyobbat vennék, ha esetleg még adnál rá dupla pulcsit, sálat. Ebben leülni sem lesz neki kényelmes, ha egyáltalán le tud benne. Ezt lehet 1 hónap alatt kinövi.
2023. nov. 22. 23:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. A kéket megtartom, az vékonyabb, könnyebben mozog benne, az alá lehet vastagabb pulcsit adni. Meg az most még bőven elég. A pingvineset meg kicserélem inkább nagyobbra.
2023. nov. 23. 07:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztosan a nagyobbat venném. Úgyis kell majd, akkor nem kell 2x venni.
2023. nov. 23. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Óckodva, de azt mondom, jó lesz ez. Elég bőnek tűnik kezén lábán. Ha erre rádobok akár 6 centit, az is még beleférne ha a zoknik, cipők és kesztyűk jók. Az ennél nagyobb meg lehet kényelmetlen lenne már neki. Egyenlőre ez is egy icipicit nagy, ami pont jó.
2023. nov. 24. 11:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Most a kéknél pár centivel hosszabbat találtam neki. A kék F&F, a H&M 86-os mérete pont kb.6 centivel hosszabb. Szerintem azt megrendelem neki. Az elég lehet.
2023. nov. 25. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!