Vennétek egy mérettel nagyobb overált?
Kisfiam most 80-86-os méretet hord. Vékony kisfiú, nincs 10 kiló.
Vettem neki 86-os overált. Éppen jó. De a 92-es meg hatalmas volt ehhez képest. Vennétek nagyobbat? Vagy maradjon ez, aztán hátha kihúzzuk vele?
Igazából mostanában lassan nő, max 1-2 centit havonta.
Ekkora rá a 86-os:
Hat max veszel neki akkor másikat 😅
Én előre nem vennék,csak ha már tényleg úgy látod,hogy növi kifelé
Nem így látszik, ha kicsi. Guggoltasd le, nézd meg mennyire csúszik fel a szárnál, mennyi hely marad az ülepnél... Ha karját emeli, mekkora?
Nekem nagyon éppenhogy jónak, esetleg már kicsinek tűnik
Nekem az első nagyon nem tetszik, olyan érzésem van, hogy már most passzentos. A másik is ha jól értem ugyanekkora, csak a színe miatt máshogy látszik.
Én novemberben nem hazardíroznék egy ekkorával, a nagyobbat venném.
Vagy mindkettőt, a hetes idétlen kommentjével meghasonulva párhuzamosan, ha nem gond az ára. :D
Én általában nagyobbakat vettem, mert a pöccre jó az kényelmetlen volt nekik mozgáskor, mondjuk a játszótéren.
A téli ruhákkal az a baj, hogy a szezon közepére elég foghíjas a készlet és sokszor már utánpótlást sem kapnak, cserébe viszont februárban megjelennek a fürdőruhák...
Én vennék egy számmal nagyobbat is és ha mégsem kell, jövőre eladnám.
Vegyél másikat.
Én egyik gyerekemre sem adtam olyan ruhát ami ennyire ki lett volna számítva.
Mindig nagyobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!