Hogy jelenik meg egy 1,5-2 éves gyerekben ha csak félig figyelnek rá?
Köszi mindenkinek!
3: vannak közös tevékenységeink, pl a főzés a kedvence. Felültetem magam mellé a pultra, kóstol, kavar, pakol, rázza az üres vagy bontatlan fűszereszacskókat. Meg porszívózni is szeret. Más házimunkába még nem nagyon tudom bevonni, ruhákat csak szétdobálja, mosogatáshoz nem szívesen engedem még.
2: én is nagyon hálás vagyok érte, hogy ilyen jó természete van. Ő sem ül meg egy helyben sokat, sokat jön megy a házban, kutat, felfedez, pl nyitogatja az ajtókat, pörgeti a babakocsi kerekét, pakolja a poharait, stb. A figyelemmegosztás persze engem is leszív, nagyon elfáradok a végére. De reggel, meg alvásidőben azért nyugodtabban tudok dolgozni.
1: inkább adminisztrációs jellegű feladataim vannak. Kb elég ha a szemem meg a kezem ott van, de a fülem, figyelmem többi része a gyereké tud lenni. Nem egyszerű nyilván így sem, de legalább kisebb a hibalehetőség, meg könnyebb javítani, mint pl egy programozást vagy könyvelést.
Simán dolgoztam mellette itthon. Napi 2-3 óra volt de volt hogy 1 vagy éppen 5. Mindkettő gyerekem szerette szerencsére az önálló játékot, nagyon jól elvoltak ameddig dolgoztam.
Nem úgy kell elképzelni hogy 2-3 órát folyamatosan ültem a gép előtt hanem egész nap összesen ennyit kellett dolgoznom. Közben játszottunk, főztünk, sétáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!