Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez vajon a dac korszak miatt...

Ez vajon a dac korszak miatt van? Mit tehetek hogy ne viselkedjen agresszívan?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2,5 éves.

Az utóbbi időben, nagyon nagy hisztiket csinál, pl azért ha nem kaphat egy olvadós cukrot, vagy éppen ennie kellene és nem akar....

Van hogy néha rám üt ilyenkor.

Próbáltam szépen higgadtan megbeszélni vele hogy ezt nem szabad mert anya szomorú lesz.

Próbáltam hogy rá szólok erélyesebben.

Egyik sem használ.

Mit tehetnék?

2023. nov. 13. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen, örülnék én is. Nem lesz belőle kisbuddha, de azért könnyebb lenne szerintem, ha kevésbé lázadna. Főleg, hogy hamarosan érkezik mellé az öcsi. De ez lehet öröklött temperamentum is. Én is lázadó vagyok, pedig már a harmincas éveim közepén járok. Belsőleg inkább rám hasonlít.

Egyszer elmúlik. Vagy nem.

Általában el szokott.

2023. nov. 13. 19:48
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként nálunk is az anyjára ütött vehemencia szempontból nem rám az apjára 😁.

Neki is jó lenne egy tesó,hogy a kis egyeduralma megdőljön.

10 év múlva visszanèzek ide az oldalra 😄

2023. nov. 13. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!