Mi történhetett?
2,5 éves kisfiam mostanában nagyon apás lett. Ikad játszani vele egesznap csungene rajta ha otthon van.Ezzel nincs is bajom, sőt örülök neki mert az apukája tényleg fantasztikus ember születése óta együtt csinálunk meg mindent körülötte, megvan a maguk kis altatos, fürdetős rutinja is. Imádja is csinálni az esti rutint mert ilyenkor tudnak igazán együtt lenni. Így 80%ban ő csinálja az esti altatast. A fürdetés az 50-50.
Ami ma történt az viszont enyhén szólva megijesztett és őszintén nem is esett túl jól.
Apukája későn ért haza már bőven fektetes idejére.
Így én kezdtem el az esti rutint. Minden alakult ahogy szokott mikor is a kisfiam szegényke elesett és megütötte magát. Azonnal felvettem simogattam, nagyjából meg is nyugodott. Majd betettem a zuhany alá és abban a pillanatban eszeveszett módon sírni kezdett hogy "apa, apa hol vagy?" Mondtam neki hogy apa nem soká jön haza, de most anyával mész aludni. Erre iszonyatos sirasba kezdett. Nem is nagyon nyugodott meg csak 1-1 percekre, majd a semmiből megint rákezdett hogy "apa, apa hol van?". :( meg az ágyba is sírt. Hiába öleltem, vittem a mesekönyvet bármi semmi nem volt jó neki. Mikor a férjem hazajött és bement hozzá egyből elhallgatott és jó kedve lett. :(
Azóta is bennem van ez, mindig igyekeztem a legjobban reagálni a szükségleteire, nyilván így a dackorszak közepén megesett hogy türelmetlen voltam, de őszintén kivel nem. Sokat olvasok gyereknevelésrol, tényleg a legjobbat akarom neki. :( nyilván az apukája is de ez most annyira bánt ez a dolog. Normális ez vagy keressek fel egy gyerekpszichologust?
Igen én is úgy érzem hogy ha nem esik el akkor nem kezdi el, ugyanis egész délután nem is kereste az apját. Máskor is volt hogy későn ért haza már. Ezért se tudtam hová tenni hirtelen ezt.
Utolsó nálatok is apa volt a fő fektetős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!