Mi történhetett? Miért nem alszik éjjel?
Évekig küzdöttem ugyanezzel. Most 5 éves a fiam, ugyanúgy felkel (most már csak mellémbújik vagy vizet iszik). Nálunk 11-fél 12 körül kelt fel - én is megcsináltam a szokásos peluscsere, etetés..stb, vakarózótt, forgolódott, mormogott volt hogy fél 4-ig csinálta.
Most ha nem alszik délután (egyet sem!!) hanem korán megy az ágyba - fél 7- akkor szinte végigalussza az éjszakát, de ha nappal kipiheni magát (az oviban) vagy ki sem viszik a levegőre akkor éjjel virrasztás van.
Nálatok még nagyon korainak tartanám elhagyni a délutáni alvást, bár már hallottam ilyenről. Talán ilyentájban kezdődik a szülők "különalvása", próbáld ki pár napig,hogy magad mellé veszed - lehet hogy csak szeparációs szorongása van, megnyugszik és visszaalszik. Én nagyon későn törtem meg - már elmúlt 3 éves mikor magam mellé vettem, jobban aludt az egész család utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!