Köhögés nátha miatt lehetséges, hogy a 2 éves fiam kifordult magaból? 2 napja irtó hisztis, ideges, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, ordít. Már pszichiáter segítségére is gondoltam
A fiam másfél éves, 1 hete náthás. És pont 2 napja iszonyat nyűgös. Semmi nem jó, mindenen kiakad. Vagy a dackorszak kezdete legyintette meg, vagy szimplán 1 hét után már a hócipője ki van vele, hogy taknyos.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
Inkább olvass szakirodalmat a gyerek idegrendszeri fejlődéséről, melynek része a dackorszak. Illetve hogy egy 2 éves (de még egy 3-4-5 éves sem képes az érzelemszabályozásra - ami egyébként kb 20 éves korra alakul ki teljesen, ha közben jó mintákat is kapott).
Ajánlom a Beszélj úgy, hogy érdekelje. Hallgass úgy, hogy elmondja c könyv kék verzióját vagy a Pozitív fegyelmezés könyvet.
Másfél éves fiam október 5.-tol egész mostanáig beteg volt.
Minden héten más nyavajaval vittem az orvoshoz
Azt hittem kikeszulok olyan nyűgös volt,semmi nem volt jó.
A betegség mellé ráadásként még egyszerre jöttek ki a fölső ragofogai.
Minden napunk maga volt a pokol.
Ne aggódj nincs szüksége a gyerekednek pszichiáterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!