Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vizsgálják a pulmonológiá...

Hogy vizsgálják a pulmonológián a gyermekeket? Mit?

Figyelt kérdés
Lányomat (5éves) beutalta a házidoki,mert ahogy jön a hideg idő a hörgői sípolnak és köhög .2 hónapja ez van kisebb nagyobb szünetekkel és tavaly is ez volt ősszel.
2010. okt. 19. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:

A doki meghallgatja, elől hátul:)

Aztán, hát nemtudom 5 évesnek csinálnak-e ilyet (nekem 4 évesen nem), hogy lesz egy pipa és abba kell nagyon erősen fújni; ez a tüdőfunkció vizsgálat.

Szerintem néznek majd allergiát is varázstűkkel.

És ennyi.

Semmi extra nem kell félni:)

2010. okt. 19. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
mi az a varázstű ?A gyerekem sikítva menekül a tű láttán akkor is ha pl varrok.és vérvételre kell vinnem .
2010. okt. 19. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
varásztű= csípős csipesz, olyan mintha szemöldökcsipesszel megcsípnék
2010. okt. 19. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi legalább nem tű.

Komolyan mondom tiszta ideg vagyok ,eddig soha sem volt beteg,idén meg minden hónapra van valami.

2010. okt. 19. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni. Valószínű kapni fog gyógyszert de ennyi. Nem gondolom,hogy asztmás lenne, mert akkor fulladnia is kellene és nemcsak ősszel kellene ennek lennie.

Fújass vele lufit, de nagyon sokat; párásíts a szobában és adj neki béres cseppet.

Ha mégis asztmát állapítanak meg, nehogy bepánikolj; tök értelmes betegség, nincs vele bajod és még ki is nőheti (bár nem 100%osan).

2010. okt. 19. 20:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Béres cseppet nem adhatok mert nagy étvágyat csinál,neki meg nélküle is van :)multi kid immunot szed.párásító,sólámpa megvan.kapott ma a dokinktól 2 féle sprayt amit fújni kell mint az aszmásoknak.és estére már nem is köhögött annyira.Családi örökség a léguti betegség ,hurut ,sajnos .
2010. okt. 19. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is így volt. Én nem nőttem ki, de nekem terheléses asztmám van, szóval mozgás miatt fulladok. Reméljük nem lesz baj, ha van lehetőségetek menjetek el SZÁRAZ sóterápiára (nem barlangba az nem jó)
2010. okt. 19. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. okt. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!