Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi van akkor ha a kisfiam nem...

Mi van akkor ha a kisfiam nem szeret rajzolni gyurmàzni,mit szólnak ehhez az óvónők? (èn se szerettem az apja rajzolni se gyurmàzni se a technika óràt, tőlem örökölte)

Figyelt kérdés

2023. okt. 19. 11:51
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Dolgozunk rajta ,hogy megszeresse
2023. okt. 19. 11:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem szóltak semmit az oviba de mèg csak kiscsoportba van
2023. okt. 19. 11:53
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Középsős fiam sem szereti. Felmérésen egy szakember "kierőltette" a rajzolást, mint kiderült, simán tud(na) rajzolni (abszolút felismerhetők voltak a rajzok: nap, felhő eső, fű, fa, autó és ember (pálcika ember, de fején volt szem orr száj fül és haj) mindez egy papíron.

Szóval tud rajzolni, csak egyszerűen nem érdekli, mással játszik.

2023. okt. 19. 11:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Ez a jobbik eset
2023. okt. 19. 11:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem fognak szólni.

Téged kell érdekeljen: De máshogy is erősíthető a finommotorika.

2023. okt. 19. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk noszogatták, felszólításra próbálkozott is. A kézügyessége így negyedikre is kritikán aluli, és a mai napig azért rajzol valami nyakfélét az embereknek, mert a Marika néni középsőben azt mondta neki, hogy azt muszáj! :D
2023. okt. 19. 12:11
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi 6os,na èn is ez voltam és èn is apukàmtól örököltem.

Na ettől fèlek èn is a noszogatástól...

2023. okt. 19. 12:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
de miért kéne attól félni?
2023. okt. 19. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Mégis mit örököltél?

A finommotorika nem örökölt, hanem fejleszthető.

2023. okt. 19. 12:28
 10/17 A kérdező kommentje:

Hâl Istennek az ovink àlomkezdèsnek indult.Ès ha valaki nem úgy csinál valamit az oviba szólnak a szülőknek,ezt vettem észre.

Na most a kiscsoport az mèg olyan lazàbb , egyelőre nekünk semmiért se szóltak,de jövőre már szerintem kötelező lesz rajzolni,gyurmàzni meg nem tudom mi van mèg.

Aztán mit tudok csinálni ha nem akarja,de pszichológushoz se akarok járni emiatt

2023. okt. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!